Liguria

Auto huren Liguria – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met de wind in de haren langs de Ligurische zee rijden? Het kan met een huurauto van SIXT. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar en helpen u snel op weg. De wereldwijd beproefde formule zorgt ervoor dat u ook een auto in Liguria kunt huren tegen de beste voorwaarden. Als u vooraf reserveert, zetten onze medewerkers de auto vast klaar en kunt u gelijk wegrijden. Uiteraard is het mogelijk om de auto buiten de openingstijden van onze autoverhuur terug te brengen. Wij doen er alles aan om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie.

ALLE SIXT LOCATIES

Tegen de beste voorwaarden een auto huren in Liguria

Met grote regelmaat voeren onze medewerkers een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's uit. Op deze manier kunnen wij u ervan verzekeren dat wij de goedkoopste in de regio zijn. Dit betekent niet dat wij voor onze concurrenten onder doen in kwaliteit of service. Sterker nog, een auto huren bij ons betekent altijd rijden in een nieuwe auto. Geen enkele auto in ons assortiment is namelijk ouder dan een half jaar. Daarnaast heeft u bij onze autoverhuur Liguria de mogelijkheid om allerlei accessoires te huren, zoals een navigatiesysteem of een kinderzitje. Bij onze goedkope autoverhuur betaalt u niet voor opties die u niet nodig heeft. Daarnaast hebben wij een assortiment met een ruime keuze aan modellen en prijsklassen, waardoor er voor iedereen een auto naar zijn wens is.

Bekijk meer Bekijk minder
Rijd door Ligurië en bezoek de Cinque Terre

Rijd door Ligurië en bezoek de Cinque Terre

Ligurië is een schitterende streek in Noord-Italië. De grootste trekpleister is de Cinque Terre. Vijf schilderachtige dorpjes die alleen per boot bereikbaar zijn. Tussen sommige van de vijf dorpjes lopen adembenemende wandelpaden over de rotsen. Ertussen liggen kiezelstranden. Een auto huren biedt u de gelegenheid naar het startpunt van de Cinque terre te rijden, maar uiteraard kunt u ook minder bekende plaatsen bezoeken, want de streek heeft veel te bieden: uitgestrekte wijnvelden, middeleeuwse dorpjes en groene heuvels. Vanaf onze autoverhuur in Liguria heeft u alle vrijheid om deze schitterende streek te ontdekken!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties