Lecce

Auto huren Lecce – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Cultuur snuiven in Lecce, historische plekken aanschouwen en onderweg genieten van een aangenaam klimaat. Dat lukt het beste met een auto van SIXT autoverhuur. Deze stad in het zuidelijkste puntje van Italië is rijk aan kunst en bodemschatten uit de tijd dat de Griekse en Romeinen de scepter zwaaiden in Lecce. U ontmoet in uw huurauto barokke architectuur uit de zestiende eeuw. Reden waarom Lecce ook wel het Florence van het Zuiden wordt genoemd. Nadat u heeft besloten een auto te huren in Lecce, dient u zeker koers te zetten naar het in de 2e eeuw door de Romeinen gebouwde amfitheater, één van de belangrijkste monumenten van de stad. Voor de sportliefhebbers is een bezoek aan het voetbalstadion van profclub Lecce natuurlijk niet te versmaden. Met een auto huren rijdt u kriskras door de regio Apulië.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur in Lecce niet ver van het vliegveld

Lecce heeft een eigen vliegveld, Lecce Galatina (LCC), dat niet ver van onze autoverhuur in Lecce gelegen is. Onze medewerkers op het verhuurstation aan de Via Taranto in het centrum van Lecce staat voor u klaar om u aan een passende auto, cabrio, SUV, sportauto of stationwagen te helpen. U kunt zich van maandag tot en met zaterdag melden aan de balie om een auto te huren. Als u al voor aankomst een auto heeft geboekt, kunt u uw auto ook buiten de openingstijden in ontvangst nemen. Alle auto's zijn nieuw, of u nu kiest voor een Mercedes, Smart, Fiat, Opel, Alfa Romeo, Renault of Lancia. Kies voor het gemak van thuis reserveren via onze website. U kunt eenvoudig alle autotypen en prijzen met elkaar vergelijken. Of bel ons gewoon op: +31 (0)23 56 986 56. Ook al verschillen de aanbiedingen, één ding blijft hetzelfde: door onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's krijgt u gegarandeerd een goedkope autoverhuur.

Bekijk meer Bekijk minder
Stad met een rijke geschiedenis die een bezoek waard is

Stad met een rijke geschiedenis die een bezoek waard is

Lecce heeft een rijke geschiedenis die een bezoek aan deze stad tot een bijzonderheid maakt. De stad werd gesticht in de zevende eeuw voor Christus door de Grieken. Lecce dankt er zijn bijnaam Athene van Apulië aan. De Griekse cultuur is nog terug te vinden in de Grecia Salentina, een groep steden in de omgeving van Lecce. Het is een mooie aanleiding voor een auto huren in Lecce, dat fraai gelegen is in de buurt van zowel de Adriatische als Ionische Zee. Pak gelijk even de prachtig versierde kerk Chiesa di Santa Croce, de kathedraal van Lecce en de Torre del Parco mee en uw autotrip wordt een onvergetelijke gebeurtenis.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties