Autoverhuur
Crotone
Inklappen
ItaliŽ // Crotone
Gegevens wijzigen

Auto huren Crotone – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Lamezia Terme Luchthaven
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Ma. - Zo.08:00 - 23:00
  Feestdag08:00 - 23:00
  Op deze locatie huren

 • Lamezia Terme Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Ma. - Zo.08:00 - 23:00
  Feestdag08:00 - 23:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Huur een goede goedkope auto bij de Sixt autoverhuur in Crotone

Wanneer u een bezoek brengt aan de Italiaanse Provincie Crotone met de gelijknamige hoofdstad, dan kunt u bij onze goedkope autoverhuur goed uit de voeten met het vinden van een geschikte huurauto. Wij beschikken over een goed gesorteerd wagenpark met auto's die zeer regelmatig technisch en optisch onderhouden zijn en een leeftijd hebben van maximaal een halfjaar oud. Zo kunt u bij onze autoverhuur altijd een auto huren die er representatief uitziet en perfect presteert. U kunt al onze informatie, voorwaarden en het aanbod bekijken op de website waar u ook direct terecht kunt om een auto te huren in Crotone.

Scherpe prijzen bij de autoverhuur in Crotone!

Door bij ons een auto te huren in Crotone weet u zeker dat u geen cent teveel betaald voor eersteklas tijdelijk vervoer. Desgewenst kunnen wij voor u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's uitvoeren zodat u zelf kunt kennisnemen met onze uiterst gunstige prijsstellingen. Met 4000 wereldwijd verspreide vestigingen zit een auto huren bij ons in het bloed en wij maken u graag deelgenoot van onze expertise en jarenlange ervaring. Naast de website kunt u ook een auto bespreken via onze handige mobiele app, uw reisbureau en natuurlijk face to face op onze locatie. U vindt ons onder meer op 50,5 km afstand van de stad Crotone bij Via Lucrezia della Valle, 69, 88100 in Catanzaro en bij de International Arrival Hall van de Terme Luchthaven, 88040 Lamezia te Terme.

Bezoek Crotone met een mooie huurauto van Sixt!

Met een bij onze autoverhuur in Crotone gehuurde auto reist u probleemloos naar al uw favoriete bestemmingen in de regio en daarbuiten. Zo geniet u optimaal van het prachtige natuurschoon, het heerlijke klimaat en aantrekkelijke bezienswaardigheden zoals de oude stad Crotone die al in 710 voor onze jaartelling gesticht werd, het zeer mooie nationale Sila park en de vele schilderachtige kleine dorpjes en vissersplaatsjes die u onderweg tegenkomt. En natuurlijk kunt u door een auto te huren in Crotone veel gezellige restaurants bezoeken waar u de heerlijke gerechten uit de vermaarde Italiaanse keuken kunt proeven.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice