Borgo Panigale

Auto huren Borgo Panigale – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Borgo Panigala ligt direct naast het vliegveld van Bologna en is dus de ideale uitvalsbasis om deze historische stad te ontdekken. Ook voor zakelijke afspraken is onze autoverhuur Borgo Panigale een geschikt startpunt. Wij hebben voor iedere gelegenheid een geschikt model in ons assortiment. Met een telefoontje naar ons callcenter kunt u de auto vast klaar laten zetten bij onze autoverhuur Borgo Panigale. Uiteraard kunt u dit ook laten doen met behulp van de gratis app, die beschikbaar is voor BlackBerry, Android en iPhone.

ALLE SIXT LOCATIES

Voordelig een auto huren in Borgo Panigale

Sixt hecht er waarde aan om de beste autoverhuurder te zijn. Wij willen dat u altijd en overal op ons kunt vertrouwen. Een huurauto is bij ons nooit ouder dan een half jaar. Een auto huren bij ons betekent de garantie hebben te huren tegen het scherpste tarief. Elke dag opnieuw voeren wij een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's uit, omdat wij u willen kunnen garanderen dat wij altijd en overal de goedkoopste autoverhuur aanbieden. De medewerkers van ons callcenter beantwoorden al uw vragen en staan altijd voor u klaar om u op weg te helpen. Bij onze goedkope autoverhuur gaat u altijd goed verzekerd de weg op. Met een extra verzekering is het mogelijk het eigen risico te verlagen, maar zoals alle extra services bij ons betaalt u niet voor wat u niet wenst.

Bekijk meer Bekijk minder
Ontdek Bologna en de veelzijdige omgeving

Ontdek Bologna en de veelzijdige omgeving

De belangrijkste bezienswaardigheid van Borgo Panigala is de kerk met hierin het altaarstuk van de zeventiende-eeuwse schilderes Elisabetta Sirani. Met uw huurauto zit u binnen tien minuten in het centrum van Bologna. Deze stad is nog relatief onontdekt door grote massa's toeristen. Dit is onterecht. De stad herbergt de oudste universiteit ter wereld en is nog altijd een levendige studentenstad. De stad heeft een renaissancistische binnenstad en schitterende kerken, basilieken en musea. Een auto huren in Borgo Panigale biedt u ook de gelegenheid om de omgeving te verkennen. Wie de stad in zuidelijke richting verlaat, rijdt de Apennijnen in. Florence ligt op afstand voor een dagtrip, evenals Venetië in het noorden. Een huurauto biedt u al deze vrijheid!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties