Autoverhuur
Borgo Panigale
Inklappen
ItaliŽ // Borgo Panigale
Gegevens wijzigen

Auto huren Borgo Panigale – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Bologna Luchthaven
  Via del Triumvirato 84
  40132 Bologna

  Ma. - Zo.08:00 - 20:00
  Feestdag08:00 - 20:00
  Op deze locatie huren

 • Bologna Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Via del Triumvirato 84
  40132 Bologna

  Ma. - Zo.08:00 - 20:00
  Feestdag08:00 - 20:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Een auto huren in Borgo Panigale voor vakantie of zaken

Borgo Panigala ligt direct naast het vliegveld van Bologna en is dus de ideale uitvalsbasis om deze historische stad te ontdekken. Ook voor zakelijke afspraken is onze autoverhuur Borgo Panigale een geschikt startpunt. Wij hebben voor iedere gelegenheid een geschikt model in ons assortiment. Met een telefoontje naar ons callcenter kunt u de auto vast klaar laten zetten bij onze autoverhuur Borgo Panigale. Uiteraard kunt u dit ook laten doen met behulp van de gratis app, die beschikbaar is voor BlackBerry, Android en iPhone.

Voordelig een auto huren in Borgo Panigale

Sixt hecht er waarde aan om de beste autoverhuurder te zijn. Wij willen dat u altijd en overal op ons kunt vertrouwen. Een huurauto is bij ons nooit ouder dan een half jaar. Een auto huren bij ons betekent de garantie hebben te huren tegen het scherpste tarief. Elke dag opnieuw voeren wij een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's uit, omdat wij u willen kunnen garanderen dat wij altijd en overal de goedkoopste autoverhuur aanbieden. De medewerkers van ons callcenter beantwoorden al uw vragen en staan altijd voor u klaar om u op weg te helpen. Bij onze goedkope autoverhuur gaat u altijd goed verzekerd de weg op. Met een extra verzekering is het mogelijk het eigen risico te verlagen, maar zoals alle extra services bij ons betaalt u niet voor wat u niet wenst.

Ontdek Bologna en de veelzijdige omgeving

De belangrijkste bezienswaardigheid van Borgo Panigala is de kerk met hierin het altaarstuk van de zeventiende-eeuwse schilderes Elisabetta Sirani. Met uw huurauto zit u binnen tien minuten in het centrum van Bologna. Deze stad is nog relatief onontdekt door grote massa's toeristen. Dit is onterecht. De stad herbergt de oudste universiteit ter wereld en is nog altijd een levendige studentenstad. De stad heeft een renaissancistische binnenstad en schitterende kerken, basilieken en musea. Een auto huren in Borgo Panigale biedt u ook de gelegenheid om de omgeving te verkennen. Wie de stad in zuidelijke richting verlaat, rijdt de Apennijnen in. Florence ligt op afstand voor een dagtrip, evenals VenetiŽ in het noorden. Een huurauto biedt u al deze vrijheid!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice