Abruzzo

Auto huren Abruzzo – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Abruzzo is een schitterende streek aan de Adriatische zee. Met een huurauto van onze goedkope autoverhuur heeft u alle vrijheid om te genieten van de natuur en cultuur. Ook bij onze autoverhuur in Abruzzo staan we klaar om u snel en zorgeloos op weg te helpen. Wie van tevoren reserveert, kan er op vertrouwen dat de auto van zijn keuze klaarstaat bij aankomst. Doordat u bij ons ook de mogelijkheid heeft om de huurauto buiten de openingstijden op te halen of terug te brengen, verliest u zo min mogelijk kostbare tijd van uw vakantie. Een auto huren bij SIXT is altijd een goed begin van de vakantie!

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Abruzzo: voordelig op weg

Dagelijks voeren speciaal hiervoor aangestelde medewerkers een prijsvergelijking voor goedkope huurauto`s uit. Wij houden de concurrentie scherp in de gaten en zorgen ervoor dat wij te allen tijde de goedkoopste in de regio zijn. Zo weet u ook bij onze autoverhuur in Abruzzo dat u huurt tegen de beste tarieven. Dit betekent dat u zich hier niet druk over hoeft te maken en zorgeloos kunt rijden. Ook onze auto's zelf worden regelmatig gecontroleerd. Doordat zij nooit ouder dan een half jaar zijn, vertonen zij zelden mankementen. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, is ons callcenter 24 uur per dag bereikbaar en staan wij voor u klaar om u weer snel op weg te helpen.

Bekijk meer Bekijk minder
Ontdek de Apennijnen en de Adriatische kust

Ontdek de Apennijnen en de Adriatische kust

Italië heeft de toerist veel te bieden en dat geldt zeker ook voor Abruzzo. Hier een auto huren betekent genieten van de meest uiteenlopende landschappen. Rijd bijvoorbeeld door het berglandschap van de Apennijnen. Of kies voor de schitterende weg langs de kust, met authentieke dorpjes. Landinwaarts zijn de historische steden Pescara, Teramo en L'Aquila te vinden. Abruzzo kent maar liefst vier nationale parken. Vanuit onze autoverhuur heeft u dus volop mogelijkheden om afgelegen natuurgebieden te ontdekken. De parken in Abruzzo staan bekend om hun wilde dieren, zoals beren, wolven en adelaars. Ontdek het allemaal met een huurauto!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties