Autoverhuur
IJsland
Inklappen
IJsland
Gegevens wijzigen

Auto huren in IJsland - huurauto online boeken

Gemakkelijk een auto huren in IJsland

Een auto huren in IJsland is bij Sixt erg gemakkelijk! Al voor vertrek naar dit verbazingwekkende eiland kunt u namelijk snel en eenvoudig via onze website een huurauto regelen. Of het nu een personenauto voor in de stad of een krachtige SUV voor de bergen en gletsjers is, wij helpen u graag verder. Op IJsland kunt u op drie locaties bij ons terecht. De meest praktische vestiging vindt u op de internationale luchthaven KeflavŪk(KEF), ongeveer 50 kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad Reykjavik. Onze balie ontbreekt natuurlijk ook niet op het iets dichter bij de stad gelegen vliegveld voor binnenlandse vluchten. Een derde vestiging treft u tenslotte aan bij de Sśbraut, de haven waar de veerboten en cruiseschepen vertrekken.

Island Country

Een auto huren op IJsland: enkele tips

IJsland kent bijzonder rustige wegen, maar toch zijn er enkele zaken om rekening mee te houden. Dit geldt vooral als u dit noordelijke eiland voor het eerst bezoekt. Zo kent dit land een ontzettend ruig landschap en is een SUV voor sommige wegen een absolute vereiste. Ook zijn er plaatsen die per auto niet goed bereikbaar zijn en waarvoor u de veerboot zult moeten nemen. Bezoekt u het in de winter, bijvoorbeeld om het noorderlicht te zien, verwacht dan vele afgesloten wegen aan te treffen. Winterbanden of afhankelijk van uw bestemming zelfs sneeuwkettingen zijn in de koude maanden van het jaar aan te raden. Sixt autoverhuur kan u hier vanzelfsprekend bij helpen.

Island Country

Een auto huren om het spectaculaire IJsland te verkennen

Ondanks de soms lastig begaanbare wegen, is het toch juist dit ruige, ongerepte en weergaloze landschap dat toeristen overhaalt IJsland van dichtbij mee te maken. Zo zijn er kale hoogvlaktes die afgewisseld worden met enorme gletsjers, kristalheldere meren en ontelbare warmwaterbronnen. Samen met de wilde paarden en schapen, zult u in uw huurauto van Sixt alle gelegenheid hebben dit bijzonder stukje aarde te verkennen. En wilt u toch even de stad in, dan is het knusse en gezellige Reykjavik ook zeker een bezoek waard.

Island Country

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice