Dun Laoghaire

Auto huren Dun Laoghaire – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Ontdek Dun Laoghaire door gebruik te maken van een huurauto van Sixt

Dun Laoghaire is de stad vlakbij Dublin waar u terecht kunt voor een heerlijk ontspannen verblijf, maar waar u zo in de drukte van de grote stad zit. Hier komt bovendien de ferry aan, en bij de haven van de ferry kunt u ook direct een auto huren bij Sixt. Op die manier kunt u Ierland, Dublin en Dun Laoghaire verkennen op uw gemak en op het tempo dat u het best uitkomt. Wanneer u weer terug moet, dan kunt u uw auto 24 uur per dag weer inleveren. Betalen doet u wanneer dat u het best uitkomt.

Bekijk meer Bekijk minder
Maak alleen de beste keuzes

Maak alleen de beste keuzes

Sixt maakt het voor u makkelijk om bij de autoverhuur in Dun Laoghaire een auto te huren die perfect bij u past. Wij hebben alleen auto's van maximaal een half jaar oud en bovendien doen wij bij onze autoverhuur alitjd een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Daardoor weet u zeker dat u nooit te veel betaalt en dat u uw geld kunt besteden aan de dingen die u leuk vindt. Wilt u een auto reserveren? Dan kan dat altijd en overal. Daarvoor maakt u gebruik van de mobiele applicatie voor smartphone of tablet of u gebruikt de website.

Auto huren in Dun Laoghaire

Auto huren in Dun Laoghaire

Een auto huren in Dun Laoghaire is een ideale combinatie. Zo kunt u namelijk vanuit de ferry direct overstappen op een auto en u heeft de mogelijkheid om overal in de omgeving gemakkelijk te komen. Ga een dagje langs de havens en de kust of trek de grote stad in om u onder te dompelen in het Ierse leven. Bij onze goedkope autoverhuur kunt u altijd uw opties kiezen. Gaat u op vakanite met kleine kinderen, kies dan bijvoorbeeld voor een kinderzitje. Een navigatiesysteem bijboeken is altijd handig als u zeker wilt weten dat u de weg niet kwijtraakt. Bij onze autoverhuur in Dun Laoghaire bent u altijd all-risk verzekerd. U hoeft alleen maar te genieten van uw verblijf!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties