Cork

Auto huren vlakbij Cork - Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een goede huurauto bespreken bij de autoverhuur vlakbij Cork!

Bij Sixt kunt u in het Ierse Cork voor de scherpste prijs een uitstekende auto huren. Een auto huren vlakbij Cork staat bij ons garant voor de beschikking over zeer goed onderhouden tijdelijk vervoer dat niet ouder dan een half jaar is. Zodoende rijdt u altijd bij onze autoverhuur weg in een veilige betrouwbare auto die er ook nog eens zeer attractief uitziet. Met een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's laten wij u in onze goedkope autoverhuur graag zien dat u bij ons echt het goedkoopste terecht kunt!

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren vlakbij Cork is kinderspel!

Een auto huren vlakbij Cork is kinderspel!

Het huren van een auto bij onze autoverhuur vlakbij Cork werkt kinderlijk eenvoudig. Sixt kent heldere voorwaarden die u alvast kunt doornemen op onze website waar u zelfs al direct ook online een auto van uw voorkeur kunt reserveren. Andere manieren om bij ons een auto te huren zijn: telefonisch, met onze mobiele app voor smartphone en tablet, via uw reisbureau of gewoon op de vestiging zelf. Zelfs het bijboeken van een veilig kinderzitje of een modern navigatiesysteem behoort tot de mogelijkheden. Ons aanbod bestaat uit diverse moderne personenauto's, stationwagens en SUV's. U kunt ons in de omgeving van Cork vinden op meerdere locaties die u aantreft op onze website. De dichtstbijzijnde is op de luchthaven van Dublin bij Terminal 1. Hier zijn wij 7 dagen per week, en op alle feestdagen, geopend van 05:00 - 24:00!

Altijd succes bij de autoverhuur vlakbij Cork!

Altijd succes bij de autoverhuur vlakbij Cork!

Bij ons een auto huren vlakbij Cork betekend dat u volledig ontspannen kunt beginnen met uw succesvolle bezoek aan Cork en de rest van het mooie Ierland. Wij zorgen er graag voor dat u snel kunt vertrekken in een perfecte auto waarmee u een onvergetelijk bezoek kunt afleggen aan onder andere het uit de 13e eeuw daterende stadscentrum van Cork, de twee prachtige Kathedralen, en de aantrekkelijke winkelstraat in St. Patrick's Street. En natuurlijk kunt u in de vele pubs en restaurants genieten van de typische Ierse gezelligheid, een goed glas bier en verschillende heerlijke streekgerechten!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties