Auto huren in Cork

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Cork

*De prijzen zijn berekend op 06.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Cork Airport, beginnend op 13.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Cork

Goedkoop een goede huurauto bespreken bij de autoverhuur vlakbij Cork!

Goedkoop een goede huurauto bespreken bij de autoverhuur vlakbij Cork!

Bij Sixt kunt u in het Ierse Cork voor de scherpste prijs een uitstekende auto huren. Een auto huren vlakbij Cork staat bij ons garant voor de beschikking over zeer goed onderhouden tijdelijk vervoer dat niet ouder dan een half jaar is. Zodoende rijdt u altijd bij onze autoverhuur weg in een veilige betrouwbare auto die er ook nog eens zeer attractief uitziet. Met een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's laten wij u in onze goedkope autoverhuur graag zien dat u bij ons echt het goedkoopste terecht kunt!
Een auto huren vlakbij Cork is kinderspel!

Een auto huren vlakbij Cork is kinderspel!

Het huren van een auto bij onze autoverhuur vlakbij Cork werkt kinderlijk eenvoudig. Sixt kent heldere voorwaarden die u alvast kunt doornemen op onze website waar u zelfs al direct ook online een auto van uw voorkeur kunt reserveren. Andere manieren om bij ons een auto te huren zijn: telefonisch, met onze mobiele app voor smartphone en tablet, via uw reisbureau of gewoon op de vestiging zelf. Zelfs het bijboeken van een veilig kinderzitje of een modern navigatiesysteem behoort tot de mogelijkheden. Ons aanbod bestaat uit diverse moderne personenauto's, stationwagens en SUV's. U kunt ons in de omgeving van Cork vinden op meerdere locaties die u aantreft op onze website. De dichtstbijzijnde is op de luchthaven van Dublin bij Terminal 1. Hier zijn wij 7 dagen per week, en op alle feestdagen, geopend van 05:00 - 24:00!
Altijd succes bij de autoverhuur vlakbij Cork!

Altijd succes bij de autoverhuur vlakbij Cork!

Bij ons een auto huren vlakbij Cork betekend dat u volledig ontspannen kunt beginnen met uw succesvolle bezoek aan Cork en de rest van het mooie Ierland. Wij zorgen er graag voor dat u snel kunt vertrekken in een perfecte auto waarmee u een onvergetelijk bezoek kunt afleggen aan onder andere het uit de 13e eeuw daterende stadscentrum van Cork, de twee prachtige Kathedralen, en de aantrekkelijke winkelstraat in St. Patrick's Street. En natuurlijk kunt u in de vele pubs en restaurants genieten van de typische Ierse gezelligheid, een goed glas bier en verschillende heerlijke streekgerechten!
Show more

Handige weetjes voor huren in Cork

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Cork?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Cork dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Cork.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Cork?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Cork. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,6
Op basis van 914 reviews
De route naar SIXT
(4,8)
Op de SIXT-vestiging
(4,7)
Overgave voertuig
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Cork

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Cork?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Cork?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Cork?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Cork

Meer weergeven

Site Navigation