Budapest

Auto huren Budapest – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Wij staan voor u klaar in Budapest

De aantrekkelijke autoverhuur van Sixt stelt u in de gelegenheid om eenvoudig met de auto de zevende stad van Europa te doorkruisen. Deze enorme stad in Midden-Europa is een bezienswaardigheid op zichzelf. Wij staan in Boedapest op twee sterke locaties met een huurauto voor u klaar. Wilt u een auto huren bij aankomst op de luchthaven van Boedapest (BUD), dan bent u van harte welkom in Terminal 2B. Maar ook in de beroemdste winkelstraat van de stad, Váci straat, staan wij voor u klaar. Steeds met nieuwe auto's van niet ouder dan een half jaar en met extra opties als een navigatiesysteem bijboeken, een kinderzitje reserveren of een tweede bestuurder aanmelden.

Bekijk meer Bekijk minder
Onze autoverhuur in Boedapest is omgeven met alle zorg

Onze autoverhuur in Boedapest is omgeven met alle zorg

Om een auto te huren in Boedapest hoeft u niet te wachten tot u gearriveerd bent. Want ook via de pc, mobiele app of de telefoon, kunt u vooraf bij ons al uw auto huren in Boedapest. De service bij onze goedkope autoverhuur is erop gericht om u van A tot Z te begeleiden. Onze medewerkers verlenen u graag maximale service. Zo maken wij bij het afsluiten van iedere huurovereenkomst een prijsvergelijking voor goedkope prijzen voor u. Ook bevelen wij u aan om een all-risk verzekering af te sluiten. Schaderisico's worden dan tot het minimum beperkt.

Heerlijk de stad verkennen met uw gehuurde auto

Heerlijk de stad verkennen met uw gehuurde auto

In Boedapest raakt u niet gauw uitgekeken. Om te beginnen kunt u bij ons een auto huren om daarmee zelf een ritje over de imposante Kettingbrug te maken. Hierna vervolgt u natuurlijk uw route naar de schitterende Hongaarse parlementsgebouwen. En omdat u nog wat tijd over heeft rijdt u even naar de Burcht van Boeda. Natuurlijk gaat u een hapje eten in Váci straat. U kunt vrij eenvoudig uw auto parkeren en dat is in Boedapest ook helemaal niet duur. Wanneer u aan het einde van de dag nog een leuk terrasje bezoekt, heeft u dankzij onze autoverhuur in Boedapest weer een interessante dag beleefd!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties