Auto huren in Budapest

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Budapest

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Boedapest Luchthaven Term. 2, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Budapest

Wij staan voor u klaar in Budapest

Wij staan voor u klaar in Budapest

De aantrekkelijke autoverhuur van Sixt stelt u in de gelegenheid om eenvoudig met de auto de zevende stad van Europa te doorkruisen. Deze enorme stad in Midden-Europa is een bezienswaardigheid op zichzelf. Wij staan in Boedapest op twee sterke locaties met een huurauto voor u klaar. Wilt u een auto huren bij aankomst op de luchthaven van Boedapest (BUD), dan bent u van harte welkom in Terminal 2B. Maar ook in de beroemdste winkelstraat van de stad, Váci straat, staan wij voor u klaar. Steeds met nieuwe auto's van niet ouder dan een half jaar en met extra opties als een navigatiesysteem bijboeken, een kinderzitje reserveren of een tweede bestuurder aanmelden.
Onze autoverhuur in Boedapest is omgeven met alle zorg

Onze autoverhuur in Boedapest is omgeven met alle zorg

Om een auto te huren in Boedapest hoeft u niet te wachten tot u gearriveerd bent. Want ook via de pc, mobiele app of de telefoon, kunt u vooraf bij ons al uw auto huren in Boedapest. De service bij onze goedkope autoverhuur is erop gericht om u van A tot Z te begeleiden. Onze medewerkers verlenen u graag maximale service. Zo maken wij bij het afsluiten van iedere huurovereenkomst een prijsvergelijking voor goedkope prijzen voor u. Ook bevelen wij u aan om een all-risk verzekering af te sluiten. Schaderisico's worden dan tot het minimum beperkt.
Heerlijk de stad verkennen met uw gehuurde auto

Heerlijk de stad verkennen met uw gehuurde auto

In Boedapest raakt u niet gauw uitgekeken. Om te beginnen kunt u bij ons een auto huren om daarmee zelf een ritje over de imposante Kettingbrug te maken. Hierna vervolgt u natuurlijk uw route naar de schitterende Hongaarse parlementsgebouwen. En omdat u nog wat tijd over heeft rijdt u even naar de Burcht van Boeda. Natuurlijk gaat u een hapje eten in Váci straat. U kunt vrij eenvoudig uw auto parkeren en dat is in Boedapest ook helemaal niet duur. Wanneer u aan het einde van de dag nog een leuk terrasje bezoekt, heeft u dankzij onze autoverhuur in Boedapest weer een interessante dag beleefd!
Show more

Handige weetjes voor huren in Budapest

Autoverhuur onder 25 Boedapest:

Ben je minimaal 1 jaar in bezit van een rijbewijs, dan kan je vanaf 21 jaar de meeste modellen al bij ons huren. Je betaalt hiervoor een underage fee.

One way huur Boedapest:

Over het algemeen is het mogelijk om one way rentals te maken tussen verschillende SIXT locaties in Hongarije. Eventueel betaal je hiervoor een extra fee.

Autoverhuur zonder creditcard Boedapest:

Je hebt geen creditcard nodig om bij onze SIXT locaties in Boedapest een auto te huren. Betaal je huurauto eenvoudig met je pinpas.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 1250 reviews
Inlevering voertuig
(4,9)
Het voertuig
(4,7)
Overgave voertuig
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Budapest

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Budapest?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Budapest?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Budapest?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Budapest?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Budapest?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Site Navigation