Auto huren in Guadeloupe

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Guadeloupe

Meest populair in Guadeloupe

*De prijzen zijn berekend op 07.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP, beginnend op 14.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Guadeloupe

Een auto huren om het eiland rond te reizen

Een auto huren om het eiland rond te reizen

Guadeloupe is een prachtig eiland vol bezienswaardigheden die u eigenlijk niet mag missen wanneer u toch op Guadeloupe verblijft. Met een auto van Sixt rijdt u volgens uw eigen schema langs alle highlights die u wilt bezoeken. Bezoek het beschermde gebied Grand Cul-de Sac Marin Nature Reserve, bewonder de ruïnes in Gosier of ga lekker winkelen in Pointe-à-Pitre. Bent u met kinderen op het eiland? Dan is een tochtje met de boot door zeereservaat Réserve Jacques Cousteau zeker aan te raden. Deze boot heeft een glazen bodem, wat de vaart extra speciaal maakt. U kunt natuurlijk helemaal zelf bepalen waar u naartoe rijdt met de huurauto van onze autoverhuur, wanneer u maar wilt.
Uw ideale auto huren in Guadeloupe

Uw ideale auto huren in Guadeloupe

U kunt natuurlijk zelf kiezen welke auto u wilt huren op Guadeloupe. Ga voor een mooie en zeer luxe auto, voor een ruime gezinsauto of voor een sportieve kar om indruk mee te maken. Bij onze verhuur staat gegarandeerd de auto van uw dromen op u te wachten. U hoeft alleen maar te reserveren, wat op meerdere makkelijke manieren mogelijk is, en wij zorgen voor de rest. Als het om uw vervoer gaat kunt u altijd rekenen op de hoge kwaliteit en de aangename service van onze verhuur op Guadeloupe.
Auto huren in Guadeloupe - huurauto online boeken

Auto huren in Guadeloupe - huurauto online boeken

U kunt een auto huren in Guadeloupe via de ervaren autoverhuur van SIXT. Al sinds 1912 zijn wij onze klanten van dienst met een betrouwbare service als het gaat om het huren van goede auto's. Door de jaren heen zijn wij steeds verder uitgebreid en tegenwoordig kunt u ook in het buitenland uitstekend bij ons terecht. Als u een auto wilt huren op Guadeloupe, dan kunt u bij verschillende vestigingen van SIXT terecht. Zo kunt u de locatie gemakkelijk afstemmen op uw reisplannen, of u nu lang of kort op het Noord-Amerikaanse eiland verblijft. Tegen aantrekkelijke tarieven kunt u een huurauto naar wens gebruiken om Guadeloupe rond te reizen. Dit is zeker meer dan de moeite waard.
Show more

Handige weetjes voor huren in Guadeloupe

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Guadeloupe?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Guadeloupe dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Guadeloupe.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Guadeloupe?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 2431 reviews
De route naar SIXT
(4,8)
Inlevering voertuig
(4,6)
Het voertuig
(4,5)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Guadeloupe

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Guadeloupe?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Guadeloupe?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Guadeloupe

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Guadeloupe

Meer weergeven

Site Navigation