car image car image
Auto huren Guadeloupe
 
 

Waarom bij Sixt huren?

  • met ruim 4000 verhuurlocaties wereldwijd
  • Goedkoop een auto huren in Guadeloupe
  • Huurauto's in Guadeloupe en wereldwijd
  • Autoverhuur in meer dan 100 landen
  • meer dan 180.000 huurauto's
  • 50.000 Duitse premium auto's
  • het grootste autoverhuurbedrijf van Duitsland

Een auto huren op Guadeloupe

U kunt een auto huren in Guadeloupe via de ervaren autoverhuur van Sixt. Al sinds 1912 zijn wij onze klanten van dienst met een betrouwbare service als het gaat om het huren van goede auto's. Door de jaren heen zijn wij steeds verder uitgebreid en tegenwoordig kunt u ook in het buitenland uitstekend bij ons terecht. Als u een auto wilt huren op Guadeloupe, dan kunt u bij verschillende vestigingen van Sixt terecht. Zo kunt u de locatie gemakkelijk afstemmen op uw reisplannen, of u nu lang of kort op het Noord-Amerikaanse eiland verblijft. Tegen aantrekkelijke tarieven kunt u een huurauto naar wens gebruiken om Guadeloupe rond te reizen. Dit is zeker meer dan de moeite waard.

Guadeloupe Country

Een auto huren om het eiland rond te reizen

Guadeloupe is een prachtig eiland vol bezienswaardigheden die u eigenlijk niet mag missen wanneer u toch op Guadeloupe verblijft. Met een auto van Sixt rijdt u volgens uw eigen schema langs alle highlights die u wilt bezoeken. Bezoek het beschermde gebied Grand Cul-de Sac Marin Nature Reserve, bewonder de ruïnes in Gosier of ga lekker winkelen in Pointe-à-Pitre. Bent u met kinderen op het eiland? Dan is een tochtje met de boot door zeereservaat Réserve Jacques Cousteau zeker aan te raden. Deze boot heeft een glazen bodem, wat de vaart extra speciaal maakt. U kunt natuurlijk helemaal zelf bepalen waar u naartoe rijdt met de huurauto van onze autoverhuur, wanneer u maar wilt.

Guadeloupe Country

Uw ideale auto huren in Guadeloupe

U kunt natuurlijk zelf kiezen welke auto u wilt huren op Guadeloupe. Ga voor een mooie en zeer luxe auto, voor een ruime gezinsauto of voor een sportieve kar om indruk mee te maken. Bij onze verhuur staat gegarandeerd de auto van uw dromen op u te wachten. U hoeft alleen maar te reserveren, wat op meerdere makkelijke manieren mogelijk is, en wij zorgen voor de rest. Als het om uw vervoer gaat kunt u altijd rekenen op de hoge kwaliteit en de aangename service van onze verhuur op Guadeloupe.

Guadeloupe Country

 
 

Auto huren op de luchthavens