Autoverhuur
Groenland
Inklappen
Groenland
Gegevens wijzigen

Auto huren in Groenland - huurauto online boeken

Met veel service een auto huren in Groenland

Bij Sixt kunt u ook in Groenland rekenen op veel service en diverse aantrekkelijke mogelijkheden. Het is mogelijk om van tevoren al een auto te bespreken in Groenland via onze website of bij uw reisbureau. En natuurlijk kunt u ook persoonlijk een goede huurauto regelen bij de hulpvaardige medewerkers van onze autoverhuur ter plaatse in Groenland. U kunt ons vinden op twee locaties rond de hoofdstad Nuuk. Wij helpen u graag verder op de luchthaven(GOH) locatie Aqisseqarajooq 1, 3905 Nuuk. En in de stad zelf vind u ons op Industrivej 18, 3900 Nuuk. Beide locaties zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 16:30 uur. Het inleveren van uw gehuurde auto is 24 uur per dag mogelijk.

Grönland Country

Iedereen kan een auto huren in Groenland!

Een uitstekende huurauto is in Groenland voor iedereen met een geldig rijbewijs bereikbaar. Sixt verhuurt verschillende types auto's in alle prijsklassen en onze voorwaarden zijn buitengewoon helder zodat er voor u en ons geen vraagtekens overblijven wanneer u bij ons een auto huurt in Groenland. Groenland is een land met veel natuurschoon en behoort tot het Deense Koninkrijk. Het land is uitgestrekt en dun bevolkt zodat er vaak grote afstanden gereden moeten worden. Dan is het plezierig om tijdens uw vakantie of zakelijke bezoek in Groenland te kunnen beschikken over goed vervoer dat wij in ruime mate voor u op voorraad hebben in het uitgebreide wagenpark bij onze autoverhuur.

Grönland Country

Bij Sixt kunt u altijd een perfecte auto huren in Groenland!

Zoals u dat gewend bent van ons eersteklas autoverhuurbedrijf verhuren wij uitsluitend het beste vervoer. Al onze auto's zijn van recente datum en verkeren technisch en optisch absoluut in nieuwstaat. Zo kunt u tijdens uw verblijf in Groenland altijd rekenen op comfortabel vervoer waarmee u veilig veel kilometers kunt maken. Wij hebben handige kleinere auto's voor u, verschillende attractieve gezinsauto's voor uw vakantie en zeer luxe business wagens die erg geschikt zijn voor representatieve zakelijke trips. Wij zijn u graag van dienst en wensen u alvast een aangenaam verblijf!

Grönland Country

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice