Autoverhuur
Volos
Inklappen
Griekenland // Volos
Gegevens wijzigen

Auto huren Volos – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

  • Geen locatie beschikbaar.

Een comfortabele en voordelige auto huren in Volos

Een auto huren in Volos bij Sixt autoverhuur stelt u in staat om op comfortabele en voordelige wijze de Griekse stad Volos en omgeving te leren kennen. De voorname havenstad zelf is niet heel oud, maar ligt te midden van plaatsen als Demetrias, Pagasae en Iolkos die dateren uit de Klassieke Oudheid. Overblijfselen als een acropolis, tombes en funderingen van paleizen en woningen roepen herinneringen op aan de vroegere Neolithische beschaving. Door een auto te huren, rijdt u snel naar het Archeologisch Museum, dat teruggaat tot de Bronstijd. Een ritje naar Kalabaka, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, is ook niet te versmaden. Het bergachtige, aan de Middellandse zee gelegen Volos heeft een schitterend Grieks landschap. Het maakt Volos zowel in de zomer als winter tot een ideale vakantiebestemming, die u met uw huurauto kunt ontdekken.

Ruime autokeuze bij onze autoverhuur in Volos

Volos ligt centraal in Griekenland, tussen de grote steden Athene en Thessalonini. Met een eigen luchthaven, Volos Airport (VOL), is deze belangrijke commerciŽle havenstad zeer goed te bereiken. Onze autoverhuur in Volos bevindt zich aan de Antonopoulou 5 in Volos. Er is een breed scala aan auto's en stationwagens beschikbaar die aansluiten op uw behoefte. U kunt een huurovereenkomst op maat afsluiten. Een WA-verzekering en de rijkilometers zijn al inclusief, een navigatiesysteem, all-risk verzekering, kinderzitje en extra bestuurder zijn optioneel bij te boeken.

Profiteer van de voordelen van vooraf online reserveren

Als u uw auto online reserveert, staat deze voor u klaar bij aankomst in Volos. Het verhuurstation is alle dagen van de week open. Boeken kan op verschillende manieren: via onze website, via onze handige app voor tablet en smartphone en via onze altijd bereikbare telefonische boekingslijn: +31(0)23 56 986 56. U kunt op uw gemak uw favoriete auto uitzoeken. Onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's leidt u vanzelf naar de meest goedkope autoverhuur. De omgeving van Volos vertelt een rijk verhaal van vroegere bewoning. Dan komt onze autoverhuur goed van pas. U rijdt in uw nieuwe auto veilig en ontspannen door unieke dorpen met hun stijl van stenen en houten architectuur. Rijd ook eens naar het schiereiland Pellion, een bergachtig gebied waar u een schitterend uitzicht op zee heeft. Met een auto huren in Volos verruimt u uw blik tijdens uw verblijf in Griekenland.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice