Autoverhuur
Thassos
Inklappen
Griekenland // Thassos
Gegevens wijzigen

Auto huren Thassos – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

  • Geen locatie beschikbaar.

Thassos rond met autoverhuur van Sixt

Thassos is een prachtig eiland in Griekenland, dat u rustig en op uw eigen tempo kunt verkennen met een huurauto. Wij bieden u een uitstekende service, die inhoudt dat u bij al onze ruim 2000 huuradressen een auto kunt huren die maximaal een half jaar oud is. Zo kunt u in Thassos terecht bij Neo Limani van maandag tot en met zondag. Bij deze autoverhuur in Thassos kunt u bovendien 24 uur per dag uw auto weer retourneren. Betalen doet u dan wanneer dat u het best uitkomt.

Service met een hoofdletter S

Wij vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dat begint door voor u autoverhuur altijd zo goedkoop mogelijk te maken. Wij doen daarvoor een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Zo weet u altijd zeker dat u de scherpste prijs betaalt bij de autoverhuur in Thassos. Een auto huren in Thassos kunt u doen door vooraf langs te gaan bij een reisbureau, te bellen of gebruik te maken van de website. Bent u al onderweg en moet u nog steeds een auto huren? Dan kunt u ook gebruik maken van de mobiele applicatie voor gsm, PDA of Blackberry.

Kies voor veiligheid en kwaliteit

Bij onze goedkope autoverhuur staat kwaliteit voorop. Dat wil zeggen dat u de boeking zelf zo uitgebreid kunt maken als u zelf wilt. Bent u van plan een trip te maken langs de prachtige kustlijn van Thassos of wilt u cultuur snuiven? Kies dan voor een navigatiesysteem bij uw boeking. Zo weet u zeker dat u de weg niet kwijtraakt. Neemt u ook kinderen mee, dan kunt u kiezen voor een extra kinderzitje en ook kunt u een extra bestuurder opgeven. Een auto huren in Thassos is altijd veilig, doordat u standaard all-risk verzekerd bent. Kies er dus voor om zorgeloos te genieten en kies voor een auto die u alle ruimte biedt.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice