Autoverhuur
Pigadia
Inklappen
Griekenland // Pigadia
Gegevens wijzigen

Auto huren Pigadia – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

  • Geen locatie beschikbaar.

Verken het eiland Karpathos met een auto huren in Pigadia

Het Griekse eiland Karpathos is het snelst te verkennen met een nieuwe en comfortabele auto van Sixt autoverhuur. Met een huurauto van onze autoverhuur in Pigadia heeft u de vrijheid en flexibiliteit om alle bezienswaardigheden van dit na Rhodos grootste eiland van de Dodekanesos te zien. Rijd naar de hoogste bergtop van het eiland, de op 1.214 meter hoogte gelegen Kali Limni. Om vervolgens van het prachtige uitzicht op de bergachtige omgeving te genieten. De graftombes uit de MinoÔsche en Myceense beschaving zijn zeker ook een bezoekje waard. Of zet koers naar de oude hoofdstad van het eiland Alerpi met zijn verscheidenheid aan musea en galeries. Met een auto huren in Pigadia doet u steeds weer nieuwe ontdekkingen.

Onze autoverhuur en Pigadia is alle dagen van het jaar open

Het eiland Karpathos heeft een goed onderhouden wegennet. Dat maakt het extra aantrekkelijk om een auto te huren. Onze autoverhuur bevindt zich in Pigadia, de hoofdstad van Karpathos. Komt u met het vliegtuig? De luchthaven Karpathos-Pigadia Airport (AOK) is niet ver. U kunt altijd terecht bij onze autoverhuur in Pigadia. Het verhuurstation is alle dagen open, ook op zon- en feestdagen. Kies voor goedkope autoverhuur en profiteer gelijktijdig van onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. U rijdt gegarandeerd in een auto of stationwagen van maximaal een half jaar oud. De huurovereenkomst is inclusief alle rijkilometers en WA-verzekering. Optioneel kan deze worden uitgebreid tot een all-risk verzekering. Andere handige extra's als een kinderzitje en extra bestuurder zijn ook eenvoudig bij te boeken.

Met een online reservering bent u voordelig uit

Pigadia ligt aan de oostkust van Karpathos. Het is een uitstekende startplek om het eiland rond te toeren in een nieuwe Peugeot auto of busje, voor als u met een grotere groep bent. Met een online boeking via onze website of app voor iPad en iPhone pakt u al gelijk uw eerste winst. U kunt snel en gemakkelijk een keuze maken uit de verschillende automodellen en deze reserveren. Een telefoontje (+31(0)23 56 986 56) volstaat ook om verzekerd te zijn van een auto op Karpathos. Zowel het ophalen als terugbezorgen van uw gehuurde auto is buiten de reguliere openingstijden mogelijk. Ga voor het gemak en het voordeel van een auto huren in Pigadia en ontdek de prachtige stranden, cultuurschatten en watersportmogelijkheden op dit Griekse eiland. U komt met een vat vol verhalen thuis.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice