Patra

Auto huren Patra – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto in Patra regelt u eenvoudig via Sixt autoverhuur

Patra is de op twee na grootste stad van Griekenland, maar dat staat een snelle beschikking over een huurauto niet in de weg. Met onze 2000 vestigingen wereldwijd, zijn wij ook in deze dynamische stad aanwezig. U vindt ons op Norman 18-20 (GPS-code: GPAC01). Een auto huren in Patra kunt u iedere dag doen, want onze vestiging is dagelijks geopend. Mocht u na sluitingstijd uw auto willen ophalen of inleveren dan is dat ook mogelijk. Autoverhuur in Patra is dus via ons goed geregeld.

Bekijk meer Bekijk minder
Auto huren in Patra: boek snel en gemakkelijk on- of offline

Auto huren in Patra: boek snel en gemakkelijk on- of offline

Wij bieden diverse mogelijkheden om een auto te huren. U kunt bij een van onze vestigingen langsgaan, maar ook vooraf zorgen voor een auto op uw bestemming. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 023 - 56 986 56. Of bezoek onze website, waar u eenvoudig uw autoverhuur kunt regelen voor waar en wanneer dan ook. Overigens is er ook een handige app, waarmee u zelfs onderweg mobiel uw autoverhuur in Patra kunt boeken. Bent u eenmaal op de plaats van bestemming, dan kunt u rekenen op een bijna nieuwe auto. Wij verhuren namelijk alleen auto's die niet ouder zijn dan een half jaar.

Ontdek Patra en omgeving met behulp van goedkope autoverhuur

Ontdek Patra en omgeving met behulp van goedkope autoverhuur

Wanneer u onze website bezoekt, maak dan ook zeker gebruik van onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Zo houdt u geld over om bijvoorbeeld een navigatiesysteem te huren. Dat is een ideaal middel om de bruisende havenstad Patra en de omgeving te verkennen. Bij Patra ligt bijvoorbeeld de Rio-Antirriobrug. Dit technische meesterwerk is een van de langste tuibruggen met meerdere overspanningen, ter wereld. Ook mooi is het kasteel dat een schitterend uitzicht biedt over de stad en de omgeving. Of ga terug in de tijd via het archeologische museum in Patra. Er is dus genoeg te ontdekken in en om deze stad. Zorg daarom voor een goede auto via autoverhuur in Patra. Heeft u kinderen? Boek dan ook een of meerdere kinderzitjes voor een veilige rit.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties