Autoverhuur
Kinetta
Inklappen
Griekenland // Kinetta
Gegevens wijzigen

Auto huren Kinetta – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Kinetta/Beach Resort
  57th KM Old National Road
  191 00 Kinetta

  Ma. - Zo.08:00 - 12:40
   18:00 - 20:00
  Feestdag08:00 - 12:40
   18:00 - 20:00
  Op deze locatie huren

 • Kinetta/Beach Resort

  Sixt Autoverhuur
  57th KM Old National Road
  191 00 Kinetta

  Ma. - Zo.08:00 - 12:40
   18:00 - 20:00
  Feestdag08:00 - 12:40
   18:00 - 20:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens

Een auto huren in Kinetta

Bij Sixt autoverhuur kunt u op een prettige en zorgeloze manier een goede auto huren in Kinetta, Griekenland. U kunt al vanuit Nederland, vooraf aan uw reis, de gewenste huurauto boeken bij onze autoverhuur in Kinetta. U kunt hier tevens een kinderstoeltje, babyzitje of bijvoorbeeld navigatiesysteem bij reserveren wanneer u dit wenst. U reserveert via de website, met de mobiele app, door ons callcenter te bellen of via uw reisorganisatie. Onze auto's zijn maximaal aan half jaar oud en worden verhuurd tegen aantrekkelijke tarieven. Een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's zal u dan ook laten zien dat wij een goedkope autoverhuur zijn, in binnen- en buitenland.

Een fijne auto huren in Kinetta

Bij onze autoverhuur in Kinetta, Beach Resort Car Rental, staan diverse auto's voor u klaar. U heeft de keuze uit zakenauto's, sportieve auto's, gezinswagens en compacte auto's. U kunt bij ons altijd een auto huren die uitstekend tegemoet komt aan uw behoeften en eisen. Kinetta is een prachtige plaats om te bezoeken en heeft diverse bezienswaardigheden die u zeker niet over mag slaan wanneer u de plaats bezoekt. Dit gaat uiteraard makkelijker en op een meer ontspannen wijze wanneer u een eigen auto tot uw beschikking heeft dan wanneer u afhankelijk bent van het openbaar vervoer. Wij dragen graag bij aan een ontspannen verblijf in Kinetta, tegen een vriendelijke prijs.

Kom naar onze autoverhuur in Kinetta

Wilt u graag vanaf onze autoverhuur een ritje maken langs de prachtige kust van Griekenland, naar het indrukwekkende paleis van Kinetta of naar een park om de vakantie volledig ontspannen te beginnen? Wij regelen het graag voor u! Bij ons huurt u snel, voordelig en vertrouwd een auto die uw verwachtingen overtreft. Reserveer via de beschikbare mogelijkheden, of neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice voor meer informatie of advies over wat wij voor u kunnen betekenen. Wij staan graag voor u klaar.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende 24/7 klantenservice