Autoverhuur
Katerini
Inklappen
Griekenland // Katerini
Gegevens wijzigen

Auto huren Katerini %u2013 Goedkoop bij autoverhuur Sixt

  • Geen locatie beschikbaar.

Een auto huren in Katerini

Wanneer u van plan bent om binnenkort Katerini te bezoeken en daarbij een auto te huren, dan biedt autoverhuur Sixt de uitkomst. Onze autoverhuur in Katerini is niet alleen betrouwbaar, maar u kunt de auto's ook nog eens voor een redelijke prijs huren. Bij prijsvergelijking voor goedkope huurauto's, kunt u zien dat wij een zeer voordelige autoverhuur zijn. Daarbij hebben wij inmiddels veel profijt van onze jarenlange ervaring en kunnen wij u een goede service aanbieden. Een auto huren in Katerini kan heel eenvoudig via internet, e-mail, telefoon of via het reisbureau. Natuurlijk kunt u ook altijd boeken via onze mobile app.

Met de auto op verkenning

Reizen per auto biedt veel vrijheid. U kunt uw eigen tijd indelen en iedere minuut benutten. Of u nu op zakenreis bent of op vakantie, een auto levert altijd voordeel op. Katerini heeft mooie, uitgestrekte stranden in de buurt, het is altijd weer een genot om door het oude centrum te dolen, maar ook het nachtleven is bruisend en absoluut de moeite waard. Met een huurauto is alles bereikbaar en zit u ook niet vast aan bepaalde tijden, zoals bijvoorbeeld het geval is met het openbaar vervoer. U kunt uw eigen tijd inplannen en alles uit uw reis halen. Een navigatiesysteem behoort tot de opties.

Onze autoverhuur in Katerini

Wij zijn niet alleen een goedkope autoverhuur, het is voor ons ook vooral belangrijk dat u met plezier naar onze autoverhuur in Katerini komt. Er zit een verhuurlocatie vlakbij de doorgaande weg van Katerini, de E75. Daarnaast hebben wij nog een vestiging bij de kust en een vestiging bij het Poseidon Palace Hotel, waar u ook zou kunnen overnachten. De drie omliggende luchthavens zijn te vinden in Thessaloniki, Kozani en Larissa. Wanneer u ervoor kiest om een auto in Katerini te huren, kunt u bij ons online precies zien welke auto's wij u kunnen aanbieden. Ook rekeningen zijn altijd online in te zien. Betalen kan online, maar het kan uiteraard ook op de locatie zelf. Tot ziens in het mooie, zonovergoten Griekse Katerini!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice