Autoverhuur
Karpathos
Inklappen
Griekenland // Karpathos
Gegevens wijzigen

Auto huren Karpathos – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

  • Geen locatie beschikbaar.

Een auto huren in Karpathos doet u bij Sixt

Karpathos is na Rhodos het grootste eiland van de Griekse eilandengroep. Er is van alles te zien en te beleven en kunt u er genieten van het bruisende stadsleven. Om optimaal te kunnen genieten en om overal te kunnen komen, kunt u het best een auto huren. Op Karpathos kunt u de huurauto ophalen aan de Pigadia Karpathou, een locatie die van maandag tot en met zondag open is, ook op feestdagen. Bovendien kunt u hier 24 uur per dag de auto weer terug brengen en kunt u betalen wanneer dat u het best uitkomt.

Kies altijd voor kwaliteit

Wij bieden u een goedkope autoverhuur waar u altijd een auto krijgt die maximaal een half jaar oud is. Wanneer u vooraf reserveert, staat er voor u een auto klaar bij de autoverhuur in Karpathos. Vooraf reserveren kunt u doen door te bellen of door middel van de website. Bent u al onderweg, dan kunt u altijd nog reserveren door gebruik te maken van de mobiele applicatie voor gsm, PDA en Blackberry. Wij doen voor u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's. Daardoor betaalt u bij al onze ruim 2000 vestigingen ťn bij de autoverhuur in Karpathos de scherpste prijs en zo houdt u geld over om iets leuks te doen.

Veiligheid staat voorop

Bij onze autoverhuur kunt u de service zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Wilt u een auto huren in Karpathos, dan kunt u daar bijvoorbeeld een navigatiesysteem bij boeken. Gaat u zo op verkenningstocht langs musea of wilt u een trip maken langs de kustlijn, dan weet u zeker dat u de weg kunt vinden. Gaat u met het hele gezin weg, dan kunt u ook een kinderzitje bijboeken of een extra bestuurder opgeven. Weet dat u bij onze autoverhuur altijd all-risk verzekerd bent. Zo kunt u met een gerust hart de weg op en hoeft u alleen maar te genieten van al het moois dat Karpathos te bieden heeft.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice