Autoverhuur
Chios
Inklappen
Griekenland // Chios
Gegevens wijzigen

Auto huren Chios

  • Geen locatie beschikbaar.

Een luxe auto huren bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Chios doet u natuurlijk bij een betrouwbare autoverhuur die u mooie prijzen aanbiedt. Bij prijsvergelijking voor goedkope huurauto's zult u merken dat wij u de beste huurauto's aanbieden tegen een redelijke prijs. Een huurovereenkomst biedt de nodige zekerheid aan de diverse partijen. Onze auto's zijn nooit ouder dan een halfjaar wanneer ze bij ons in het aanbod komen en u zult dus niet snel tegen onnodige problemen aanlopen. U vindt onze vestiging op zo'n 3 kilometer afstand van de luchthaven van Chios.

Een auto huren in Chios

Wanneer u het mooie eiland Chios wilt verkennen, is het een goed idee om op zoek te gaan naar een goedkope autoverhuur. Met de auto is alles in één klap bereikbaar en ziet u uw bestemming van dichtbij. U kunt uw tijd effectief indelen en op die manier alle mooie bezienswaardigheden bezoeken, zoals de mastiekdorpen Mesta en Pyrgi of de bekende badplaats Karfas. Het is mogelijk om een navigatiesysteem bij te boeken. Wanneer u met een kind of meerdere kinderen reist, is er ook de mogelijkheid om een kinderzitje te regelen. Zo zit uw kind niet alleen veilig, maar ook wat hoger in de auto, zodat het mee kan genieten van de mooie en nieuwe omgeving.

De goede service van onze autoverhuur in Chios

Natuurlijk wilt u graag een schone, luxe auto. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar. De openingstijden zijn van 06.00 uur tot 21.00 uur, maar in overleg is het vaak ook een optie om uw auto nog buiten deze openingstijden op te halen of in te leveren. U kunt uw voorkeur voor het type auto altijd aangeven wanneer u reserveert. Reserveren kan via het reisbureau, het internet, de e-mail, de mobiele app of per telefoon. Ook voor het betalen zijn er diverse mogelijkheden: bijvoorbeeld online of op de locatie. De rekening kunt u altijd online inzien, wanneer u dat wenst. Sixt autoverhuur in Chios helpt u graag verder!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice