Chersonissos

Auto huren Chersonissos – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Met auto huren Chersonissos ontdekt u meer dan de stranden

De stranden en de bezienswaardigheden van Kreta ontdekken met een huurauto, Autoverhuur Sixt heeft jonge en betrouwbare auto`s in het assortiment. Door een auto te huren in Chersonissos, kunt u met gemak een strandvakantie combineren met culturele uitjes. Het Griekse eiland Kreta heeft namelijk meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Door goedkope autoverhuur, is het aantrekkelijk om er op uit te gaan.

Bekijk meer Bekijk minder
Leuke boulevard met winkeltjes en uitgaansleven

Leuke boulevard met winkeltjes en uitgaansleven

De meeste toeristen boeken een vakantie naar het Griekse Chersonissos vanwege de stranden en het uitbundige uitgaansleven. Maar ter plaatse verbazen veel toeristen over de mogelijkheden die de Griekse badplaats nog meer te bieden heeft. Langs de zee loopt de boulevard waar restauranthouders en winkeleigenaren hun best doen om de toeristen te verrassen. Terwijl overdag allerlei leuke winkeltjes hun deuren openen, komt het uitgaansleven laat in de middag op gang. Wie tijdens zijn vakantie op Kreta denkt aan een auto te huren, kan bovendien naar de mooie stranden van Stalis en Mali rijden. Autoverhuur Chersonissos komt nog beter van pas als u ook graag de omgeving van Chersonissos wilt ontdekken. Kreta biedt een aantal mooie uitstapjes. Een van de bekendste trekpleister is bijvoorbeeld de Samariakloof. Gelegen aan de zuidwestkust van het eiland en dus prima bereikbaar met een auto van Autoverhuur Chersonissos. Aan weerskanten van de ruige kloof die 18 kilometer lang is, vindt u steile rotswanden. Er gaat een mooie wandeling door de kloof.

Auto huren op verschillende locaties

Auto huren op verschillende locaties

Op Kreta kan op verschillende locaties een betrouwbare auto gehuurd worden. Chersonissos zelf beschikt over een vestiging, net als het dichtbij gelegen Chania. Vooraf kunt u een prijsvergelijking voor goedkope prijzen maken en de reservering kunt u via internet, telefonisch of bij een reisbureau regelen. Eenmaal ter plaatse kan als extra een navigatie geregeld worden zodat u makkelijk de weg vindt op het Griekse eiland. De medewerkers maken de huurovereenkomst in orde, regelen eventueel een extra kinderstoeltje, borg voor een extra bestuurder en de verzekering. Aan u de taak om te genieten van de vakantie.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties