Agios Nikolaos

Ontdek de andere kant van Agios Nikolaes met een huurauto van Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een Auto huren in Agios Nikolaos

Agios Nikolaos is een van de bekendste toeristische trekpleisters op Kreta maar met een auto van Sixt autoverhuur ontdekt u ook een andere kant van deze mooie plaats. De betrouwbare auto's die niet ouder zijn dan zes maanden, brengen u veilig en comfortabel in de natuur rondom Agios Nikolaos als u eens wat anders wilt dan een dagje strand. Goedkope autoverhuur vindt u in het centrum van de toeristenplaats. Vooraf kunt u een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's overwegen om de beste deal te krijgen.

Bekijk meer Bekijk minder
Ontdek de Kretiaanse schoonheid met een huurauto

Ontdek de Kretiaanse schoonheid met een huurauto

Agios Nikolaos staat bekend om het binnenmeertje dat omgeven is door steile rotswanden. In dit water mag niet gezwommen worden maar u kunt wel genieten van het prachtig uitzicht op een van de vele terrassen. Tijdens de minder zonnige dagen of als u zin heeft in een cultureel uitstapje kunt u naar het archeologisch museum met overblijfselen uit de Minoïsche tijd. Combineer dat met een bezoek aan het volkenkundig museum voor een historische tintje. Voor een heerlijk stranddagje telt Agios Nikolaos een flink aantal mooie stranden met douches, speeltoestellen voor de kinderen en andere faciliteiten als zonnebedden en parasols. Om het achterland in te trekken kunt u een auto huren en Agios-Nikolaos. De omgeving bestaat uit groen landschap, prachtige heuvels en mooie rotspartijen. Een aanrader is een comfortabele auto huren en een rit te maken naar het zuiden. Binnen een klein half uurtje bereikt u de zuidkust van Kreta met de plaats Ierapetra als eindbestemming. Als u hier de boot pakt, kunt u naar het onbewoonde eiland Chrisi, volgens Europese normen een exotisch oord.

Auto huren in Agios-Nikolaos eenvoudig te regelen

Auto huren in Agios-Nikolaos eenvoudig te regelen

Autoverhuur in Agios-Nikolaos zijn makkelijk te organiseren. De autoverhuur vindt u in de plaats zelf. Reserveren kan vooraf via internet, telefonisch of bij een reisbureau. De huurauto staat dan voor u klaar op de afgesproken tijd. De medewerkers van Sixt autoverhuur en Agios-Nikolaos zijn service-minded en regelen alles voor u. Om de borg, huurovereenkomst, verzekeringen en eventuele extra's als kinderzitje, navigatiesysteem en de verzekering voor de tweede bestuurder hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij nemen alles van u over.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties