Autoverhuur
Grenada
Inklappen
Grenada
Gegevens wijzigen

Auto huren in Grenada - huurauto online boeken

Door een auto te huren op Grenada, verkent u in uw eigen tempo het hele eiland. Sixt autoverhuur heeft altijd een premium auto voor u klaarstaan. Met een huurauto weet u zeker dat u overal makkelijk kunt komen. Bekijk onze verschillende modellen en boek eenvoudig online!

Een auto huren bij Sixt op Grenada

Met een huurauto Grenada verkennen is eenvoudig en goedkoop te regelen met Sixt. Alle informatie over ons verhuurstation op Grenada vindt u snel op onze website. U kunt er precies zien welke modellen er op de locatie beschikbaar zijn en welke openingstijden gelden. Een premium auto voor een goedkope prijs is ons motto. Dit ziet u terug in ons aanbod waarbij er nooit meer dan 25000 km op de teller van een auto staat. We verhuren vertrouwde merken zoals Audi en BMW. Uiteraard zijn er ook babyzitjes, kinderzitjes, navigatie en autoradio's op onze locaties beschikbaar.

Een auto huren op Grenada

Grenada beschikt over een goed wegennet dat u comfortabel met de auto kunt bereizen. Omdat het eiland deel uitmaakt van Groot-BrittanniŽ, rijdt u links. Het eiland heeft ongeveer 700 kilometer verharde weg en er is nauwelijks drukte. De belangrijkste stad is hoofdstad St. George's. De totale oppervlakte van het eiland bedraagt 344 km2. Een auto is ideaal op het eiland, omdat u alles op uw eigen tempo kunt verkennen. Grenada heeft veel bezienswaardigheden die u makkelijk met de auto bereikt en het eiland kent prachtige kustroutes.

Ontdek met een huurauto Grenada

Grenada maakt deel uit van de bovenwindse eilanden van de Kleine Antillen. Het tropische klimaat, de mooie natuur, cultuur en geschiedenis zijn zeer de moeite waard om met een huurauto te verkennen. Vanuit Sixt autoverhuur Grenada in de hoofdstad St. George's, reist u gemakkelijk naar bijvoorbeeld Grand Etang Forest Reserve. Dit is een schitterend natuurgebied met als centraal punt een vulkaanmeer. Op ongeveer 15 minuten rijden van St. George's vindt u Sunnyside Garden. Boomgaarden, bloemenvelden, thematuinen en vijvers maken deze tuin een prachtige plek. Duikliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Grenada. Met een auto kunt u gemakkelijk alle duikplaatsen afreizen. Er zijn maar liefst 15 wrakken op de zeebodem te vinden waar u kunt duiken. Andere hotspots op Granada zijn het Grenada National Museum in St. George's en The Grenada Chocolate Company. Een goedkope huurauto op Grenada vindt u eenvoudigweg bij Sixt!

 
 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice