Autoverhuur
GeorgiŽ
Inklappen
GeorgiŽ
Gegevens wijzigen

Auto huren in GeorgiŽ - huurauto online boeken

Auto huren GeorgiŽ

GeorgiŽ, een door velen nog onbekend land in Europa, kan ontdekt en verkend worden met een luxe huurauto van autoverhuur Sixt. Een bezoek aan GeorgiŽ staat garant voor waanzinnige natuur en oude cultuurhistorische bezienswaardigheden. Reis bijvoorbeeld door het Kaukasus gebergte en geniet van het prachtige uitzicht vanuit de auto. Of bezoek ťťn van de oude kloosters in het land. Ontspannen kan ook uitstekend, bijvoorbeeld aan de Zwarte Zee. Vergeet ook niet te proeven van de heerlijke gerechten uit de Georgiaanse keuken, met een lekker glas wijn uit de streek erbij.

Georgien Country

Waarom gebruik maken van auto huren GeorgiŽ?

In GeorgiŽ is het vanwege de uitgestrektheid van het land zeer comfortabel om te reizen per gehuurde auto. Zo weet u zeker dat u snel van a naar b komt op luxe wijze, in een auto van maximaal een half jaar oud. Met een gehuurde auto bent u bovendien flexibel en vrij om te stoppen of blijven waar u het mooi vindt. Een auto die klaar staat bij uw aankomst in GeorgiŽ zorgt voor een onbezorgde start van uw reis. Ervaar zelf hoe comfortabel het reizen met een luxe huurauto van Sixt is en huur er een voor uw reis door het indrukwekkende GeorgiŽ.

Georgien Country

Autoverhuur GeorgiŽ

U vindt ons in maar liefst drie grote steden in GeorgiŽ; in de hoofdstad Tbilisi en in de steden Batumi en Mestia. De kantoren liggen centraal, bijvoorbeeld op de luchthaven van de hoofdstad. Hierdoor kunt u direct bij aankomst de auto van uw keuze boeken. Vooraf telefonisch of online reserveren behoort eveneens tot de mogelijkheden. Het huren van een auto in GeorgiŽ is voordelig en u heeft uitstekende huurvoorwaarden, zoals een all-risk verzekering. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor optionele extra's, zoals kinderzitjes, navigatiesystemen of extra bestuurders. Auto's ophalen en inleveren kan op een groot deel van de locaties 24 uur per dag.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice