Cayenne

Cayenne auto huren

Wanneer je Frans-Guyana bezoekt, kun je eigenlijk niet zonder auto. Bij SIXT Cayenne een auto huren houdt in dat je dit prachtige land echt kunt ontdekken. De vestigingen liggen op handige locaties op de luchthaven en bij het TIG busstation en je kunt hier gebruikmaken van de 24-uurs teruggavedienst. Ook word je hier optimaal geholpen door Engelssprekende medewerkers. Als je met een groep reist, kun je een handig personenbusje boeken of ga voor een SUV zodat je gemakkelijk over ieder terrein rijdt, ook in de jungle!

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Cayenne

Bij de vestiging van SIXT kun je in Cayenne auto huren en er een selecteren uit een gevarieerde voertuigvloot. Zo kun je kiezen voor SUV’s, cabrio’s, sedans, personenbusjes en compacte stadsauto’s en kun je hier ook terecht voor een bestelbusje. Huur een auto in Cayenne voor weekendverhuur om de mooie nationale parken te bezoeken of ga een dag naar het strand met de eendagshuur. Vergeet ook niet om navigatie te boeken om je de weg te wijzen en kies een kinderstoel of een extra bestuurder zodat je reisgezelschap ook perfect mee kan doen aan de trip.

Handige tips bij bezoek aan Cayenne

Wat te doen in Cayenne?

Een bezoek aan de oude Frans-koloniale stad met karakteristieke cafés en restaurants neemt je terug in de tijd en in het Musée de Cultures Guyanaises kom jij meer te weten over de lokale cultuur. Ga ook met de auto naar het beroemde Kourou Space Centre of ga op avontuur naar het beruchte Duivelseiland dat in het verleden een Franse gevangenis was.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties