Villeneuve-sur-Lot

Auto huren Villeneuve-sur-Lot – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden om een auto te huren in Villeneuve-Sur-Lot, kijk dan niet verder dan Sixt autoverhuur! Wij staan op het bedrijventerrein ten westen van Villeneuve-Sur-Lot namelijk voor u klaar, direct aan de weg naar Bordeaux. Om een van onze in prima staat verkerende huurauto's te regelen kunt u natuurlijk met ons bellen, maar nog gemakkelijker wordt het wanneer u de reservering via onze website doorgeeft. Wij zorgen dan dat de auto bij uw aankomst in Villeneuve-Sur-Lot voor u gereed staat. U hoeft daarna enkel nog maar de sleutel op te halen bij ons personeel.

ALLE SIXT LOCATIES

Veel zien dankzij Sixt autoverhuur in Villeneuve-Sur-Lot

Villeneuve-Sur-Lot is een historische stad in het zuidwesten van Frankrijk. Het gemoedelijke, middeleeuwse stadscentrum is nauwelijks aangetast door de tijd, met de 13e-eeuwse brug over de rivier als een van de hoogtepunten. De abdij van Eysses aan de rand de stad verdient tevens een bezoek. Ook als u tenslotte meer van de landelijke omgeving wilt zien, komt een auto huren in Villeneuve-Sur-Lot goed van pas. Zo rijdt u vanuit Villeneuve-Sur-Lot zo de uitgestrekte pruimenvelden en wijngaarden in. Het dal van de rivier de Lot dat zich door het zacht glooiende landschap slingert, staat ook garant voor leuke tochtjes met de auto.

Bekijk meer Bekijk minder
Degelijke en goedkope autoverhuur

Degelijke en goedkope autoverhuur

Wij zijn sinds onze oprichting in 1912 uitgegroeid tot een van de grootste autoverhuurders ter wereld. Een van de redenen voor dit succes is onze uitstekende service. Zo doen we bijvoorbeeld nooit moeilijk over inleveren na openingstijden. Aanvullende accessoires, zoals een kinderzitje of een navigatiesysteem, kunnen onze medewerkers daarnaast probleemloos voor u regelen. Ook wat de kosten van een auto huren in Villeneuve-Sur-Lot betreft zit u bij Sixt echter goed. Nog niet zo lang geleden werden we in een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's nog genoemd als een van de goedkoopste autoverhuurders van Europa. Voor betaalbare autoverhuur in Villeneuve-Sur-Lot maakt u met ons dus zonder meer een goede keuze!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties