Valenciennes

Auto huren Valenciennes – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Valenciennes is makkelijk en voordelig

De middeleeuwse stad Valenciennes laat zich uitstekend verkennen met een huurauto. Ook voor wie zaken wil doen in het nijvere Valenciennes, is onze goedkope autoverhuur de geschikte partner. In ons assortiment hebben wij stadsauto's, gezinsauto's, maar ook representatieve zakenmodellen. Uiteraard heeft u hierbij de keus of u een navigatiesysteem erbij wilt huren. Zo komt u op iedere afspraak op tijd en goed voorbereid aan. Valenciennes ligt op een knooppunt van het Franse spoor. Vanzelfsprekend vindt u Sixt autoverhuur nabij het Gare de Valenciennes.

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren in Valenciennes doet u bij Sixt

Een auto huren in Valenciennes doet u bij Sixt

Elke dag voeren onze medewerkers van de autoverhuur Valenciennes een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's uit. Door dit te doen kunnen zij iedere klant garanderen dat hij bij ons het goedkoopst huurt. Hiervoor leveren wij een optimaal pakket van diensten aan. Wie van tevoren reserveert, weet dat zijn huurauto klaar staat bij de autoverhuur. Zo verliest u geen tijd en bent u snel op weg. De auto's die wij verhuren zijn nooit ouder dan een half jaar. Hierdoor kunt u vertrouwen op uw huurauto en met een gerust hart op pad. Wie toch prijs stelt op extra zekerheid, kiest ervoor om een all-risk verzekering af te sluiten. Onze medewerkers bij de autoverhuur Valenciennes vertellen u graag over de mogelijkheden en voorwaarden.

Ontdek de landelijke omgeving van Valenciennes

Ontdek de landelijke omgeving van Valenciennes

Valenciennes is een kleine stad in het noorden van Frankrijk met een mooi historisch stadscentrum. Hoogtepunten zijn het stadhuis, de Eglise Notre-Dame du Saint-Cordon en de middeleeuwse gevels. Door een auto te huren kunt u er ook op uit. De typische Franse kleigrond en uitgestrekte akkers zijn al jaren populair onder een kleine groep Nederlanders. De rust en landelijkheid zijn geliefd bij vakantiegangers. Bij de Fransen zelf staat 'le Nord' bekend als een koud en onherbergzaam gebied, maar de inwoners van Valenciennes weten beter. De oude industriestad heeft zijn charme behouden. Een auto huren stelt u in staat om de gebaande paden te verlaten en alle mooie plekjes in de omgeving te verkennen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties