Rodez Luchthaven

Rodez Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Route Decazeville, 12330 Salles-la-Source

GDS-Code: RDZ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA:

07:30 - 21:30

DI - VR:

09:00 - 21:30

ZA:

09:00 - 12:00

Vakanties:

09:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Rodez Luchthaven

Auto huren Rodez Luchthaven - autoverhuur Sixt

Een auto huren op Rodez Luchthaven kan altijd met Sixt. U heeft bij Sixt autoverhuur op Rodez Luchthaven de keuze uit verscheidene typen voertuigen: auto’s en stationwagens, sportauto’s en cabrio’s, SUV’s en eventueel zelfs busjes. Ook kunt u diverse andere opties selecteren. Rijdt u bijvoorbeeld graag in een automaat, een diesel auto of in een voertuig met navigatie? Of heeft u een babyzitje of winterbanden nodig? Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder, zodat u altijd tevreden wegrijdt van Rodez Luchthaven. En als u weer terugkomt bieden we u maximaal veel flexibiliteit, want onze branche daar heeft een 24-uurs inleverdienst. Dat is de service van Sixt!

Bekijk meer Bekijk minder
Snel op weg met Sixt autoverhuur

Snel op weg met Sixt autoverhuur

U kunt bij ons binnen enkele minuten een huurauto reserveren via internet, zelfs via uw smartphone of tablet. We hebben bijvoorbeeld een handige app voor iPhones en BlackBerry’s. Via internet profiteert u ook nog eens van ons gunstige internettarief. En u zet uw weg al net zo snel voort als u de auto heeft. Het vliegveld van Rodez ligt namelijk direct aan een grote doorgaande weg. Vanaf onze verhuurlocatie op het vliegveldterrein rijdt u zo binnen een kwartiertje het hart van Rodez binnen. Sterker nog, als u geen enkele afslag neemt onderweg rijdt u pal tegen de centrale kathedraal aan!

Met de huurauto Rodez en omgeving ontdekken

Met de huurauto Rodez en omgeving ontdekken

Als u daar bent, kunt u gemakkelijk parkeren in de parkeergarage om de hoek. Daarna kunt u een wandeling in het fraaie historische centrum maken. De paar kleine straatjes rondom de kathedraal zijn namelijk autoluw. In deze buurt zit ook het winkelhart van de stad. Voor de andere bezienswaardigheden moet u weer de auto pakken. Bezoek bijvoorbeeld het fraaie Musée Denys-Puech van beeldende kunst, tien minuutjes naar het zuiden. Het is dus een aanrader om een auto te huren bij Rodez Luchthaven, want vanaf onze autoverhuur bent u zo op alle belangrijke locaties in de omgeving!