Nîmes-Garons Luchthaven

Nîmes-Garons Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Nimes-Alès-Camargue-Cévennes, 30800 Saint Gilles

GDS-Code: FNI

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA:

13:00 - 14:00

WO:

12:00 - 13:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Nîmes-Garons Luchthaven

Een auto huren op Nîmes Garons Luchthaven (FNI)

Een auto huren is voordelig bij de autoverhuur van Sixt op Nîmes Garons Luchthaven. Bij ons kiest u tijdens uw verblijf in Zuid-Frankrijk uit meerdere voertuigcategorieën zoals personenauto's, stationwagens, sportauto's, cabrio's en SUV's. Reserveert u bijvoorbeeld een Peugeot 3008, dan is het ook mogelijk dat er een vergelijkbaar voertuig, zoals een Nissan Qashqai, voor u klaarstaat. Daarnaast kunt u uw huurauto tegen een aantrekkelijk tarief laten uitrusten met navigatie of een babyzitje.

Bekijk meer Bekijk minder
Regel het snel en goed met Sixt

Regel het snel en goed met Sixt

Goedkoop een auto huren op Nîmes Garons Luchthaven is zo gepiept. Reserveren doet u razendsnel via de mobiele applicatie op uw smartphone. U kunt ook bellen met onze klantenservice als u aanvullende vragen heeft. Ook op de luchthaven wordt u snel geholpen zodat u uw reis vlot kunt vervolgen. U kunt uw reservering altijd kosteloos omboeken of annuleren. Daarnaast doen wij ons best om te voldoen aan uw voorkeuren zoals een automaat of hybride uitvoering van het model naar keuze.

Ontdek Zuid-Frankrijk met een huurauto

Ontdek Zuid-Frankrijk met een huurauto

Met onze voordelige autoverhuur ontdekt u Zuid-Frankrijk op een comfortabele manier. Het vliegveld bevindt zich op ongeveer 20 minuten rijden van Nîmes. In deze plaats vindt u veel cultuur. Denk aan de Romeinse Arena van bijna 2000 jaar oud die in 1863 nog werd omgebouwd voor stierengevechten. Ook Maison Carrée is de moeite van het bezoeken waard. Deze Romeinse tempel is nog ouder dan de Arena en is zelfs de best gepreserveerde Romeinse tempel ter wereld. Met de auto rijdt u in ongeveer een half uur naar Pont du Gard. Dit Romeinse aquaduct ligt aan de rivier de Gardon. U herkent dit unieke bouwwerk wellicht van de afbeelding op het briefje van vijf euro.