Montfavet

Auto huren Montfavet – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Voor een auto huren in Montfavet kunt u direct na aankomst van uw vliegtuig op de luchthaven Avignon Provence (AVN) terecht bij Sixt autoverhuur. Hoewel het autoverhuurkantoor zich aan de Allee de la Chartreuse in het nabijgelegen dorpje Montfavet bevindt, kunt u op deze wijze direct van uw huurauto genieten. De autosleutels en het huurcontract van uw reservering liggen gereed in de VIP-ruimte op het vliegveld, uw voertuig staat klaar op een speciale parkeerplaats. Het merendeel van de attracties in de buurt van Montfavet bevinden zich in Avignon, waaronder het Place de L'Horloge, de hoofdstraat Rue de la Republique, de kathedraal van Avignon, de St. Benezet brug en het Paleis van de Pausen. Voldoende aanleiding om snel een auto te huren via onze autoverhuur in Montfavet.

ALLE SIXT LOCATIES

Attracties binnen handbereik met een auto huren in Montfavet

Het regelen en beheren van uw boeking kan niet eenvoudiger dan met onze online service. Op onze website en mobiele app voor tablet en smartphone kunt u alle op uw data beschikbare nieuwe auto's en ruime stationwagens zien, inclusief de voorwaarden, extra's en prijzen. Het verhuurkantoor is van maandag tot en met zaterdag geopend, maar onze service reikt verder. U kunt ook buiten de openingstijden uw gehuurde auto ophalen en na sluitingstijd ook weer inleveren. Doe voorafgaande aan uw boeking een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's, om er zeker van te zijn dat onze autoverhuur in Montfavet hier als goedkope autoverhuur uitkomt.

Bekijk meer Bekijk minder
Aanschouw alle bezienswaardigheden met uw huurauto

Aanschouw alle bezienswaardigheden met uw huurauto

Het dorp Montfavet ligt in het zuiden van Frankrijk, op ongeveer 6 kilometer van het centrum van Avignon. Deze stad wordt omringd door wallen die in de 14e eeuw door geestelijken zijn aangelegd. Het is nog steeds een van de beste voorbeelden van de vroegere fortificatie in Frankrijk. Het is een auto huren bij onze autoverhuur in Montfavet meer dan waard. U kunt tegelijk opties als een navigatiesysteem, autostoeltje en/of tweede bestuurder bijboeken. De locatie Montfavet is bij uitstek geschikt om alle toeristische hoogtepunten in dit deel van de Vaucluse te bewonderen.

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties