Magny-le-Hongre

Auto huren Magny-le-Hongre – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Tijdens uw verblijf in de Franse gemeente Magny-Le-Hongre in het Franse departement Seine-et-Marne wilt u eropuit gaan om de omgeving te verkennen. Bij Sixt autoverhuur in Magny-Le-Hongre kunt u een auto huren om dit doel te verwezenlijken. Het westelijke deel van Seine-et-Marne behoort tot de Franse voorsteden. Magny-Le-Hongre bevindt zich dan ook dicht bij Parijs. U kunt uw huurauto zeven dagen per week ophalen bij de luchthaven Parijs-Charles De Gaulle CDG of bij de luchthaven Parijs-Orly ORY. U kunt ook terecht bij diverse treinstations. 

ALLE SIXT LOCATIES

Verken de Franse gemeente Magny-Le-Hongre

Een auto huren in Magny-Le-Hongre kan bij Sixt op een aantal manieren. U kunt bezoek brengen aan een van onze autoverhuur vestigingen. U wordt daar dan geholpen door een van onze vriendelijke werknemers. U kunt ook langsgaan bij een reisbureau. Een auto huren kan ook vanuit uw luie stoel. Surf dan naar onze website of download onze app voor op uw mobiele telefoon. U kunt ook telefonisch reserveren door te bellen naar 023-56 986 56. Een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's wordt tijdens uw reservering toegepast. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u altijd reserveert tegen het scherpste tarief.

Bekijk meer Bekijk minder
De vele voordelen van onze service op een rij

De vele voordelen van onze service op een rij

Bij Sixt autoverhuur in Magny-Le-Hongre kunt u niet alleen terecht voor een goedkope autoverhuur, maar betrouwbaarheid en een goede service zijn bij ons ook heel erg belangrijk. Daarom krijgt u bij onze autoverhuur enkel huurauto's mee die maximaal een half jaar oud zijn. Ook kunt u meerdere extra's in uw huurovereenkomst laten opnemen. Er kan een all-risk verzekering worden afgesloten en u kunt een extra bestuurder aanwijzen. Reist u met kleine kinderen en bent u niet graag de weg kwijt? Dan kunnen wij een kinderzitje en een navigatiesysteem in uw auto plaatsen. Zo kunt u Magny-Le-Hongre en de omgeving zorgeloos verkennen. Magny-Le-Hongre heeft een uitstekende ligging voor een bezoek aan Disneyland Parijs, dat zich op zeer korte afstand bevindt. Parijs zelf is met de auto in iets meer dan een half uur te bereiken.

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties