Autoverhuur
Brive-la-Gaillarde
Inklappen
Frankrijk // Brive-la-Gaillarde
Gegevens wijzigen

Auto huren Brive-la-Gaillarde – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Bergerac Perigord Luchthaven
  Route d'Agen
  24100 Bergerac

  Ma. - Zo.09:00 - 17:00
  Feestdag09:00 - 17:00
  Op deze locatie huren

 • Limoges Treinstation
  8 Cours Gay Lussac
  87000 Limoges

  Ma. - Za.08:00 - 13:00
   14:00 - 18:30
  Op deze locatie huren

 • Bergerac Perigord Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Route d'Agen
  24100 Bergerac

  Ma. - Zo.09:00 - 17:00
  Feestdag09:00 - 17:00

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

 • Limoges Treinstation

  Sixt Autoverhuur
  8 Cours Gay Lussac
  87000 Limoges

  Ma. - Za.08:00 - 13:00
   14:00 - 18:30

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Een auto huren in Brive-La-Gaillarde is de beste keuze

Een auto huren in Brive-La-Gaillarde bij Sixt autoverhuur is de beste manier om deze gemeente in het zuidwesten van Frankrijk nader te leren kennen. Brive is gezegend met adembenemende bezienswaardigheden. Museumliefhebbers moeten na een ritje in hun huurauto zeker uitstappen bij Musee Labeche uit de Renaissancetijd, dat een gedetailleerd inzicht in de geschiedenis en tradities van Brive-La-Gaillarde geeft. Rijd vervolgens door naar de historische kerk van Saint-Martin en het klooster van de Clarissen, om vervolgens heerlijk te ontspannen in natuursportpark Oxygène Sport Nature. Met een auto huren bij Sixt autoverhuur in Brive-La-Gaillarde komt u snel en veilig op al uw bestemmingen.

In een nieuwe en voordelige huurauto Brive ontdekken

Wij begrijpen dat u bij aankomst in Brive-La-Gaillarde snel over een goede en voordelige auto wilt kunnen beschikken. Diverse modellen BMW, Opel, Ford, VW, Fiat, Mercedes, Citroën, Mini, Skoda en Peugeot wachten op u. U kunt zonder enige moeite een auto huren in Brive-La-Gaillarde bij een van onze vier verhuurlocaties in Brive. Als u met het vliegtuig komt, staat er een nieuwe huurauto op de luchthaven van Brive-Vallèe de la Dordogne (BVE) voor u klaar. Maar u kunt ook terecht bij de andere drie servicepunten die bij het treinstation of in het centrum zijn gelegen: Saint-Viance, Terrason en Brive-La-Gaillarde aan de 50 Avenue Jean Jaures. U bent niet gebonden aan openingstijden, maar kunt 24 uur per dag uw gehuurde auto, stationwagen, cabrio, SUV, sportwagen of busje ophalen en weer inleveren.

Regel al voor vertrek uw autoverhuur in Brive-La-Gaillarde

Het eenvoudigste is om al voor vertrek een reservering te maken bij onze autoverhuur in Brive-La-Gaillarde. Dat kan gewoon thuis via de computer door een boeking op onze website. Maar het kan ook dat u liever kiest voor een telefonische reservering (+31(0)23 56 986 56) of een boeking via onze mobiele app voor tablets en smartphones. U krijgt niet alleen een auto die maximaal een halfjaar oud is, maar ook een goedkope autoverhuur. Uit onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's rolt namelijk vanzelf het voor u meest gunstige tarief. En de huur is bovendien inclusief 250 vrije kilometers. Om veilig en vertrouwd te rijden, kunt u een navigatiesysteem, kinderzitje en een all-risk verzekering bijboeken. U bent dan klaar voor een roadtrip langs de wijnvelden, vestingwerken en schitterende tuinen van deze streek.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice