Agen-La Garenne Luchthaven

Agen-La Garenne Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Aéroport d'Agen-La Garenne, 47520 Le Passage

GDS-Code: AGF

Openingstijden

MA - WO:

08:00 - 18:00

DO:

08:00 - 17:00

VR:

08:00 - 18:00

ZA:

08:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Agen-La Garenne Luchthaven

Goedkoop auto huren bij Agen-La Garenne Luchthaven

Tijdens uw verblijf in Frankrijk kunt u voordelig een auto huren bij Sixt op Agen La Garenne Luchthaven. Het uitgebreide aanbod van voertuigen biedt u de mogelijkheid om de auto te huren die nauwkeurig aansluit bij uw behoefte. Voor een vakantie met het hele gezin kiest u bijvoorbeeld voor een stationwagen of een busje. Bent u in Frankrijk voor zaken? Dan is een luxe Volvo wellicht de ideale optie. Let wel, wij garanderen dat er een huurauto van de voertuigcategorie naar keuze voor u klaarstaat. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er een Audi van dezelfde klasse klaarstaat als de BMW die u heeft gereserveerd.

Bekijk meer Bekijk minder
Sixt autoverhuur voor snelle en uitgebreide service in Le Passage

Sixt autoverhuur voor snelle en uitgebreide service in Le Passage

Op Agen La Garenne Luchthaven kunt u terecht bij Sixt voor uitgebreide en snelle service. De luchthaven ligt op minder dan 10 minuten rijden van Le Passage en Agen. Haal alles uit uw verblijf in Zuid-Frankrijk en geniet van de vrijheid van een huurauto om bijvoorbeeld de historische kanaalbrug en Kathedraal van Agen te bezoeken. U kunt uw voertuig vooraf reserveren met extra's zoals navigatie en kinderzitjes. Reserveren kan via onze mobiele app of via het telefoonnummer. Eenmaal aangekomen op het vliegveld, staat uw auto al startklaar zonder dat u lang hoeft te wachten totdat u geholpen wordt.

Goedkoop auto huren bij Agen La Garenne Luchthaven

Goedkoop auto huren bij Agen La Garenne Luchthaven

Sixt autoverhuur is wereldwijd vertegenwoordigd en biedt overal de service en kwaliteit die u van ons mag verwachten. Zo kunt u ook op Agen La Garenne Luchthaven terecht bij onze autoverhuur voor een comfortabele vakantie of zakentrip. Onze huurauto's zijn nieuw en goed onderhouden zodat u onbezorgd achter het stuur zit en kunt genieten van uw verblijf in Le Passage of Agen.