Vaasa

Auto huren Vaasa – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij SIXT autoverhuur in Vaasa vindt u altijd een huurauto waar u met plezier in zult rondtoeren. Met een auto maakt u van heel dichtbij kennis met deze mooie stad en haar omgeving. Het is het ideale vervoersmiddel voor Finland, doordat het openbaar vervoer minder goed en het land relatief uitgestrekt is.

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Vaasa: voordelig en eenvoudig

Goedkoop een auto huren in Vaasa is bij Sixt heel eenvoudig. Zelfs onderweg kunt u een auto huren dankzij de handige app. Wanneer u een auto gaat reserveren bij Sixt, kunt u de categorie aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat. Een specifiek type kan niet gegarandeerd worden, een model dat binnen deze categorie valt wel. De auto's uit onze vloot zijn gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud en prima onderhouden, waardoor kwaliteit gegarandeerd kan worden. Natuurlijk kunt u rekenen op allerlei handige opties, zoals winterbanden en sneeuwkettingen, die in het winterseizoen absoluut onmisbaar zijn. Reist u met kinderen? Dan kunt u niet zonder baby- of kinderzitje de weg op. Voor nog meer sfeer onderweg kiest u natuurlijk voor een radio aan boord.

Bekijk meer Bekijk minder
Met een huurauto Vaasa bewonderen

Met een huurauto Vaasa bewonderen

Bijna 30% van de inwoners van Vaasa spreekt Zweeds. Dat maakt dit Finse stadje aan de Botnische golf best bijzonder. Vaasa kreeg ook in 1606 stadsrechten van de toenmalige Zweedse koning. Een zeer bijzondere plek om te bezoeken en eenvoudig te bereiken is meteoriihi. Op dit veld kunt u het inslagpunt zien van een meteoriet die volgens de wetenschappers 520 miljoen jaar geleden is ingeslagen. Alleen de weidsheid van het landschap is al indrukwekkend. In de stad zelf is Kaupungintalo, oftewel het stadhuis, een gebouw van pure schoonheid, zoals er maar weinige te zien zijn in heel Scandinavië.

Autoverhuur in Vaasa verlegt grenzen

Autoverhuur in Vaasa verlegt grenzen

Wanneer u kiest voor onze autoverhuur in het mooie stadje Vaasa, dan bent u niet langer gebonden aan het centrum van de stad. U kunt er ontspannen op uit en de schitterende omgeving ontdekken. In de omgeving van Vaasa is veel natuurschoon te bewonderen, bijvoorbeeld op de Kvarken Archipel. Dit natuurreservaat is in 2006 op de lijst van werelderfgoed van de Unesco gezet mede vanwege het wasbordachtige morene landschap dat is achtergelaten door gletsjers. Over de langste brug in Finland kunt u met de auto ook de eilandengroep Replot bereiken. Hier vindt u een schitterend panorama, kleine vissersdorpjes en goede restaurantjes waar u typisch Finse gerechten kunt nuttigen.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties