Rovaniemi Luchthaven

Rovaniemi Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Rovaniemi Airport, 96101 Rovaniemi

GDS-Code: RVN

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Rovaniemi Luchthaven

Goedkoop auto huren bij Rovaniemi Luchthaven

Rovaniemi Luchthaven in vooral een populaire bestemming rond de kerstdagen. Geen wonder met een bestemming als Santa Claus Village in de nabije omgeving. Bij Sixt autoverhuur kunt u natuurlijk ook een voordelige auto huren om uw kerstpakketjes in te vervoeren. Misschien gaat uw voorkeur dan uit naar een busje, voorzien van winterbanden en eventueel een kinderzitje en navigatie. Een luxe auto, diesel auto of sport auto behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Bekijk meer Bekijk minder
Goedkoop een auto huren bij Rovaniemi luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Rovaniemi luchthaven

Bij Rovaniemi Luchthaven biedt Sixt autoverhuur u een voordelige en betrouwbare service. Ons streven is om een auto huren bij Rovaniemi luchthaven voor u zo eenvoudig mogelijk te maken, ook met onze 24-uurs ophaal- en inleverservice. Verder bieden wij niet alleen een uitstekende service, maar bieden wij u ook nog eens goede prijzen. In onze vestiging in Rovaniemi zijn vele automerken beschikbaar, zoals BMW en Audi.

Rovaniemi, een auto huren op de poolcirkel

Rovaniemi, een auto huren op de poolcirkel

Rovaniemi ligt op ongeveer tien kilometer van de luchthaven en vrijwel op de poolcirkel op het punt waar twee rivieren samenvloeien. Het is een redelijk kleine stad met 35.000 inwoners, maar wel het bestuurlijk centrum van het Finse Landschap Lapin maakunta. Finland is een uitgestrekt land en als u met de huurauto eropuit wil trekken, kies dan voor de service van Sixt. Het is van belang dat u van het mooie landschap kunt genieten tijdens uw rit, zowel in de zomer als in de winter. Kies daarom voor een betrouwbare auto bij een betrouwbare partner als Sixt. Natuurlijk kunnen wij zowel de privé als zakelijke rijder van dienst zijn. Wilt u van uw reis naar Rovimieni een succes maken, kijk dan wat onze vestiging bij Rovaniemi Luchthaven voor u kan betekenen op het gebied van een voordelige huurauto. De slee met rendieren van Santa Claus is alleen voor hem bestemd, verder zullen wij er alles aan doen om u van dienst te zijn.