Oulu Luchthaven

Oulu Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Lentokentaentie, 90461 Oulunsalo

GDS-Code: OUL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Oulu Luchthaven

EEN AUTO HUREN OP Oulu Luchthaven

Met Sixt is het huren van een passende en betrouwbare auto op de Oulu luchthaven een simpele onderneming. Eenmaal geland wordt bij onze airportbalie uw reservering snel en aangenaam afgehandeld. U kunt vervolgens in een comfortabele huurauto uw trip in Finland op uw eigen tempo vervolgen. Geen gedoe met dure taxi's, pendelbussen of beperkend openbaar vervoer.

Bekijk meer Bekijk minder
Verken Oulu en de regio met eigen transport

Verken Oulu en de regio met eigen transport

Oulo wordt officieus beschouwd als de hoofdstad van het noorden van Finland. Het gebied rond de stad is als het ware een schiereiland, grenzend aan de baai van Kempele en de Oulujoki rivier. Met een huurauto kunt u zich makkelijk verplaatsen en ten volle genieten van alles wat Oulu en de omliggende streken te bieden hebben. Bij Sixt autoverhuur kunt u elk type auto huren. Personenauto's, terreinwagens, sportwagens of minibusjes van onder meer Audi en BMW. Bij het reserveren via de website of de app kunt u ontspannen door ons ruim aanbod gaan, en hierbij aangeven als u graag een automaat of dieselauto heeft of andere extra's wilt zoals boordnavigatie of winterbanden. Het gewenste voertuig staat op de Oulu luchthaven voor u gereed.

Goedkoop auto huren op Oulu Luchthaven

Goedkoop auto huren op Oulu Luchthaven

Oulu luchthaven ligt iets minder dan 15 km buiten het stadscentrum in de gemeente Oulunsalo. Met uw huurauto bent u binnen een kwartier op elke bestemming binnen Oulu. Het noorden van Finland kent een A-klasse wegennet, waardoor ook andere steden en dorpen makkelijk bereikbaar zijn vanuit Oulunsalo. De regio staat bekend om de bijzondere architectuur, en is dankzij de lange zeegrens ook een centrum voor handel. Met Sixt is een auto huren Oulu luchthaven ongecompliceerd en voordelig. Bij autoverhuur kunnen we misschien niet garanderen dat u een specifieke auto krijgt, maar geven u wel de zekerheid dat u in Oulu in de geboekte voertuigcategorie zult rondrijden. Een 100% betrouwbare auto waarmee u zich met voldoening zult verplaatsen.