Kokkola-Pietarsaari Luchthaven

Kokkola-Pietarsaari Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Lentäjäntie 162, 68500 Kokkola

GDS-Code: KOK

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kokkola-Pietarsaari Luchthaven

EEN AUTO HUREN OP Kokkola-Pietarsaari Luchthaven

Om een auto te huren voor uw reis door het westen van Finland kunt u uitstekend terecht bij de locatie van Sixt op de Kokkola Pietarsaari Luchthaven . De luchthaven ligt in de kustplaats Kronoby aan de Botnische Golf. U boekt uw auto snel en eenvoudig op onze website en wanneer uw vliegtuig landt, staat deze klaar zodat u meteen op weg kunt. Een auto huren is in dit gebied ideaal voor als u hier op vakantie gaat, of voor als u dit gebied bezoekt voor zakelijke doeleinden.

Bekijk meer Bekijk minder
Sixt Autoverhuur: Betrouwbaar en voordelig

Sixt Autoverhuur: Betrouwbaar en voordelig

Sixt heeft een uitgebreid aanbod aan auto's, van een luxe auto tot aan een busje en van een sportieve cabriolet tot aan een solide BMW of Audi. Bij onze autoverhuur vindt u altijd de auto van uw voorkeur. Sixt autoverhuur levert desgewenst extra opties bij uw huurauto, zoals een kinderzitje, navigatie of een radio in uw huurauto. Een auto huren op Kokkola Pietarsaari Luchthaven betekent dat u altijd verzekerd bent van de voordeligste huurprijzen en een uitgebreide service. Onze medewerkers zijn u graag van dienst als u vragen of extra wensen heeft.

Steden en natuur binnen handbereik

Steden en natuur binnen handbereik

Als u dit gebied bezoekt, ligt Kokkola Pietarsaari Luchthaven zeer centraal. Negentien kilometer naar het zuiden ligt de stad Kokkola en dertig kilometer naar het noordwesten ligt Jakobstad, dat u ook via de eilanden voor de kust kunt bereiken. Dat maakt de luchthaven tot een ideale uitvalsbasis voor uw vakantie of uw zakelijke reis. Kronoby is een perfecte vakantieplaats voor natuurliefhebbers. Zo wordt Kronoby omgeven door een uitgebreid netwerk aan wandelpaden en vanuit het 65 kilometer verderop gelegen Kortesjärvi kunt u een 42 kilometer lange kanotocht maken door het afwisselende landschap.