Ivalo Luchthaven

Ivalo Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Lentokentäntie 290, 99800 Ivalo

GDS-Code: IVL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:30 - 22:00

Vakanties:

07:30 - 22:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Ivalo Luchthaven

Een auto huren op Ivalo Airport (IVL)

Hoog in Finland een auto huren bij Sixt, doet u eenvoudig op Ivalo Luchthaven . Ook op deze meest noordelijk gelegen luchthaven van het land staat Sixt autoverhuur zeven dagen per week voor u klaar. Op Ivalo luchthaven kunt u de gereserveerde huurauto 24 uur per dag ophalen en ook weer terugbrengen. Het huurassortiment bestaat uit mooie nieuwe auto's en stationwagens, maar ook fraaie sportauto's en cabrio's staan op deze locatie voor u klaar. Een BMW met winterbanden en een kinderzitje is bijvoorbeeld een uitstekende keuze. Maar ook een sportieve Audi met navigatie en mooie radio behoort tot de mogelijkheden. Is een ruime auto huren bij Ivalo luchthaven vooral uw doel, dan biedt een SUV of busje hiertoe de mogelijkheid.

Bekijk meer Bekijk minder
Uw huurauto staat al klaar

Uw huurauto staat al klaar

De luchthaven van Ivalo ligt op circa 11 kilometer afstand van de Finse plaats Ivalo. Goedkoop een auto huren bij Sixt op Ivalo luchthaven kunt u heel eenvoudig vooraf regelen. Bijvoorbeeld via deze website of anders telefonisch. Bent u al onderweg voordat u toekomt aan het contact met onze autoverhuur, dan is reserveren via smartphone of tablet ook heel goed mogelijk. Zodra u uit het toestel bent gestapt, geeft één van onze medewerkers u aan de verhuurbalie de benodigde sleutels. Hierna zet u direct de reisbagage in de kofferbak en kunt u onbezorgd op weg.

Dankzij onze autoverhuur er makkelijk op uit trekken

Dankzij onze autoverhuur er makkelijk op uit trekken

De plaats Ivalo ligt 300 kilometer boven de poolcirkel. Het is een uitgelezen plek om te genieten van het Noorderlicht. De uitgestrekte regio biedt weinig mogelijkheden van openbaar vervoer. Eigen vervoer is hier noodzakelijk. Trek er met uw huurauto op uit naar het Wild Spirit Park of geniet van de Husky's tijdens een arctisch avontuur in het Inari Saariselkä. Een bezoek aan dit mooie deel van Finland kan ook tussen Kerst en oud en nieuw heel lonend zijn!