Helsinki Luchthaven

Helsinki Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Terminal 2, Car Rental Center, 01510 Vantaa

GDS-Code: HEL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

00:00 - 01:00

07:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 01:00

07:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Helsinki-Vantaa (HEL) luchthaven auto huren

Wanneer je een auto huurt bij SIXT op Luchthaven Helsinki-Vantaa heb je meteen bij aankomst alle vrijheid om Finland te verkennen. Wie solo reist geniet van de vrije keuze uit een brede aanbod Premium klasse. Gaan er meer koffers mee, boek dan een model met een ruimere kofferbak. Kom je met de hele familie dan zijn er opties voor huurauto’s met vijf comfortabele zitplaatsen. Kies een sportief model auto voor je citytrip Helsinki of laat je verrassen en maak een tour door Finland in een SIXT geluksauto. GPS wijst de weg. Extra's als winterbanden zijn in het hoge noorden geen overbodige luxe.

SIXT Luchthaven Helsinki bied je meer

SIXT's locatie op Helsinki Airport

Volg de borden Car Rental naar de balie van SIXT autoverhuur Helsinki-Vantaa Airport, die centraal gelegen is in de doorgang tussen Terminal 1 en 2. De SIXT parking vind je in de vliegveldparking P3B, waar je huurauto klaarstaat. Dit is ook op loopafstand van het trein en busstation. De gemarkeerde SIXT parkeerplaatsen zijn goed herkenbaar en genummerd. Het vliegveld ligt ongeveer twintig kilometer van het centrum van Helsinki. Volg voor het terugbrengen de borden richting het vliegveld of voer "Parkkikuja" of "Parkkitie" in op je GPS voor de route naar het vliegveld.

Ontdek Helsinki met je huurauto

Je SIXT huurauto geeft je toegang tot de hoofdstad van Finland en alles eromheen. Helsinki is spectaculair gelegen aan de Baltische zeekust en staat bekend als een duurzame natuurstad, met maar liefst 6 nationale parken binnen een straal van 2 uur rijden. Ervaar de Finse cultuur vol lekker eten, design, en architectuur. Kom tot rust in een echte Finse sauna, voordat je verder gaat met het verkennen van de omgeving. De Helsinki archipel bestaat uit meer dan 300 eilanden! Buursteden als Espoo, Porvoo, Järvenpää-Tuusula, maar ook Vantaa zelf zijn bovendien een bezoekje absoluut waard.