Kassel-Calden Luchthaven

Kassel-Calden Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Fieseler-Storch-Str. 40, 34379 Calden

GDS-Code: KSF

Openingstijden

MA - VR:

10:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kassel-Calden Luchthaven

Snel verder reizen vanaf de autoverhuur bij Kassel Calden Luchthaven!

Zodra u geland bent, kunt u bij Sixt snel een goede auto huren bij Kassel Calden Luchthaven. Onze goedkope autoverhuur werkt snel en voordelig en ons gevarieerde aanbod stelt u in de gelegenheid om een huurauto te bespreken die past bij uw budget en de aard van uw bezoek aan Duitsland. Sixt bestaat al ruim 80 jaar en is met 4.000 wereldwijd verspreide vestigingen een van de meest ervaren autoverhuurbedrijven. Onze service, klantvriendelijke dienstverlening en messcherpe prijzen zullen u beslist bevallen!

Bekijk meer Bekijk minder
Altijd een goede auto huren bij Kassel Calden Luchthaven!

Altijd een goede auto huren bij Kassel Calden Luchthaven!

Iedere huurauto uit ons assortiment is maximaal een half jaar oud en optisch en technisch perfect onderhouden. Bij ons kunt u personenauto's en stationwagens in alle segmenten huren. Een praktische kleine stadsauto vindt u in ons aanbod net zo goed als een ruime gezinsauto voor een fijne vakantie, of een riante directiewagen voor succesvolle en representatieve zakelijke bezoeken. Op onze website kunt u onze heldere voorwaarden alvast doornemen en desgewenst zelfs online goedkoop een auto huren bij Kassel Calden Luchthaven. U kunt ook een auto bespreken via onze mobiele app, telefonisch, of rechtstreeks op de vestiging zelf! Er zijn handige extra's mee te huren zoals een modern navigatiesysteem of een veilig kinderzitje!

Dagelijks een auto huren bij Kassel Calden Luchthaven

Dagelijks een auto huren bij Kassel Calden Luchthaven

De Sixt autoverhuur bij Kassel Calden Luchthaven is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur, op zaterdag van 08:00 tot 14:00 uur, en op zon- en feestdagen van 08:00 tot 12:00 uur. U vindt ons op de locatie Fieseler-Storch-St.40, Calden! Hier helpen onze vriendelijke en ervaren medewerkers u graag zo snel mogelijk op weg met tijdelijk vervoer dat volledig beantwoord aan uw persoonlijke wensen en eisen. Voor u het weet rijdt u vanaf de luchthaven uw reisbestemming tegemoet in een moderne auto die u bij ons huurt tegen zeer gunstige condities!