Autoverhuur
Erlangen Brucklyn/App only
Inklappen
Duitsland // Erlangen // Erlangen Brucklyn/App only
Gegevens wijzigen

Auto huren Erlangen Brucklyn/App only - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: San-Carlos-Str. 4
  91058 Erlangen DE +49-8966060060
 
Type station: Stad
Openingstijden
Ma. - Zo.00:00 - 24:00
Feestdag00:00 - 24:00
 
 
 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Zo.00:00 - 24:00
Feestdag00:00 - 24:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Erlangen Brucklyn/App only ZCZC96 San-Carlos-Str. 4 91058 Erlangen 49.568923, 10.991858 +49-8966060060

Sixt verhuurstation Erlangen Brucklyn/App only ZCZC96

San-Carlos-Str. 4
91058 Erlangen
 
Telefoon +49-8966060060

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Uw weg naar Sixt:

U huurt digitaal op dit station! Het openen van het voertuig en het starten van de huur gebeuren via de SIXT-app. Houd er rekening mee dat u op deze locatie geen SIXT balie of SIXT-personeel zult vinden. Het rijbewijs en de identiteitspapieren worden direct gecontroleerd via de SIXT-app. Daarom is een voorafgaande registratie in de Sixt-app verplicht voor de huur. Volg de San-Carlos-Straße tot de eerste afslag. Sla links af en volg de straat tot de eerst mogelijk inrit. Sla links af. U vindt uw huurauto achter het gebouw van de receptie van "Erlangen Brucklyn". Let erop a.u.b. dat we geen parkeerplaats voor uw privévoertuig ter beschikking kunnen stellen. Er zijn openbare parkeerplaatsen beschikbaar in de omgeving van de Sixt-locatie.


Met de auto:

Volg vanuit Nürnberg/ Würzburg (A3) de A3 tot de uitrit Kreuz Fürth/Erlangen. Houd op de snelwegkruising 83 Fürth/Erlangen rechts aan en volg de borden A73 richting Schweinfurt/Bamberg/Erlangen/Coburg/A70. Rijd bij uitrit 33 - Erlangen-Bruck richting Erlangen-Bruck/Erlangen-Süd. Rijd de Straße richting Fürth/Erlangen-Bruck. Volg deze straat tot de eerst mogelijk Paul-Gossen-Strasse/B4 in. Sla bij het volgende kruispunt rechts af richting Fürth/Herzogenaurach/Erlangen-Bruck. Volg de Äußeren Brucker Straße. Sla op het volgende kruispunt (ter hoogte van het tankstation) links af in de Fürther afslag FSV Bruck/Erlangen Tennenlohe. Sla hier links af. Volg de Tennenloher Straße tot de brug. Na de brug bevindt zich "Erlangen Brucklyn" aan de linkerkant. Rijd vanuit Erlangen (A73) bij uitrit 33 - Erlangen-Bruck richting Erlangen-Bruck/Erlangen-Süd. Rijd de Paul-Gossen-Strasse/B4 in. Sla bij het volgende kruispunt rechts af richting Fürth/Herzogenaurach/Erlangen-Bruck. Volg de Äußeren Brucker Straße. Sla op het volgende kruispunt (ter hoogte van het tankstation) links af in de Fürther Straße richting Fürth/Erlangen-Bruck. Volg deze straat tot de eerst mogelijk afslag FSV Bruck/Erlangen Tennenlohe. Sla hier links af. Volg de Tennenloher Straße tot de brug. Na de brug bevindt zich "Erlangen Brucklyn" aan de linkerkant.


Parkeren:

"Volg de San-Carlos-Straße tot de eerste afslag. Sla links af en volg de straat tot de eerst mogelijk inrit. Sla links af. U vindt uw huurauto achter het gebouw van de receptie van ""Erlangen Brucklyn"". Let erop a.u.b. dat we geen parkeerplaats voor uw privévoertuig ter beschikking kunnen stellen. Er zijn openbare parkeerplaatsen beschikbaar in de omgeving van de Sixt-locatie. "


Informatie over de teruggave van het voertuig:

Volg de San-Carlos-Straße tot de eerste afslag. Sla links af en volg de straat tot de eerst mogelijk inrit. Sla links af. U vindt de gemarkeerde Sixt-parkeerplaatsen achter het gebouw van de receptie van %u201CErlangen Brucklyn%u201D. Parkeer uw Sixt-voertuig a.u.b. op een van onze gemarkeerde Sixt-parkeerplaatsen van %u201CErlangen Brucklyn%u201D. We vragen u de autosleutel in het handschoenenkastje te leggen en het voertuig via de Sixt-app af te sluiten.


Huurauto's en service op deze locatie

  • Auto's & stationwagens
  • SUV's

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice