Autoverhuur
Emden
Inklappen
Duitsland // Emden
Gegevens wijzigen

Auto huren Emden – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Emden
  Thüringer Str. 4
  26723 Emden

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.08:00 - 12:00
  Zo.09:00 - 12:00
  Feestdag09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Emden

  Sixt Autoverhuur
  Thüringer Str. 4
  26723 Emden

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.08:00 - 12:00
  Zo.09:00 - 12:00
  Feestdag09:00 - 12:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Een auto huren in Emden, Duitsland

Als u naar Emden gaat, in het Duitse Nedersaksen, dan kunt u met alle gemak een auto huren bij de voordelige autoverhuur van Sixt. Wij staan graag voor u klaar met een zeer complete service, met onder meer mogelijkheden tot het bij huren van een navigatiesysteem of een kinderstoeltje. Uiteraard bent u altijd uitstekend verzekerd en wordt ook alles betreffende de borg goed geregeld. U heeft de keuze uit een groot aantal automerken, waaronder MINI, Audi, Volvo, BMW en Mercedes. Een prijsvergelijking voor goedkope prijzen is ook zeker overbodig. Bij onze goedkope autoverhuur bent u altijd voordelig uit.

U bent welkom bij onze autoverhuur in Emden

Als u gebruik wilt maken van de service van onze autoverhuur in Emden, dan staan wij graag voor u klaar. Zeker niet alleen in de plaats zelf, want u kunt ook alles al vanuit Nederland regelen voordat u naar Duitsland vertrekt. U kunt online het aanbod huurauto's bekijken en de gewenste auto reserveren voor de dag en periode van uw wensen. Wij zorgen ervoor dat alles tot in details geregeld is voor uw aankomst.

Met alle gemak reserveren bij onze autoverhuur in Emden

Wij bieden u diverse mogelijkheden om een auto te huren in Emden, bij onze ervaren autoverhuur. Zo kunt u hiervoor gebruik maken van de app of de website, maar u kunt ook een auto huren door te bellen naar ons callcenter. Tot slot is de huur ook eenvoudig te regelen via uw reisbureau, indien u hier gebruik van maakt. Een auto huren in Emden is absoluut de moeite waard als u de plaats goed wilt leren kennen. Met alle gemak rijdt u naar de meest bijzondere bezienswaardigheden, als de Scheve Toren van Suurhusen, het Otto Huus, het Bunkermuseum, Emden Harbor en Kunsthalle Emden. Huur een fijne gezinsauto, een sportief model of een nette zakenauto voor uw zakelijke afspraken in Duitsland. Wij kunnen u altijd van dienst zijn met een dienstverlening die uitstekend tegemoet komt aan al uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice