Autoverhuur
Berlijn Treinstation Südkreuz
Inklappen
Duitsland // Berlijn // Berlijn Treinstation Südkreuz
Gegevens wijzigen

Auto huren Berlijn Treinstation Südkreuz - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: General-Pape-Str. 1
  12101 Berlin DE +49-8966060060
 
Type station: Treinstation
Openingstijden
Ma. - Vr.08:00 - 20:00
Za. - Zo.10:00 - 14:00
 
 

Een auto huren op Berlin Suedkreuz Bhf

In wereldstad Berlijn heet Sixt u graag welkom met een prachtige huurauto. Op Berlin Suedkreuz Bhf (BERX07), liggend tussen de wijken Tempelhof en Schöneberg, staat autoverhuur Sixt met een enthousiast team voor u klaar. Elke dag van de week kunt u hier terecht voor een mooie auto of stationwagen, frisse sportauto of cabrio of een aantrekkelijke SUV. Berlijn is een uitgestrekte wereldstad, waar u met een auto goed uit de voeten kunt. Dankzij onze goedkope autoverhuur kunt u eenvoudige vele bezienswaardige plaatsen bezoeken, maar kunt u ook heel eenvoudig de stad een dagje verlaten.

Historie, gezellige terrassen en prachtige natuur

Rijd met een luxe auto van Sixt autoverhuur over het Unter den Linden. Stap even uit en wandel met gepaste interesse onder de Brandenburger Tor door. Heeft u Checkpoint Charlie wel eens van dichtbij gezien en de laatste overblijfselen van de Berlijnse Muur? Met de auto rijdt u er zo naartoe. Een auto huren op Berlin Suedkreuz Bhf legt deze wereldstad voor u open. Hierdoor kunt u zich tijdens uw bezoek helemaal verplaatsen in de grootstedelijke sfeer. Ervaar het verschil in uitstraling tussen het oostelijk en westelijk deel. Ook een bezoek aan het prachtige Potsdam is met uw gehuurde auto lekker goedkoop. Zorgeloos rijdt u ernaartoe en bezoekt u het Babelsberg-Kulturhaus om daarna ontspannen te genieten op een gezellig terrasje in de mooie binnenstad. De Duitse hoofdstad en het gebied eromheen bevatten een schat aan historische plaatsen en gebouwen. Maar zoekt u graag een keer gezonde ontspanning en absolute rust, dan vormen de natuurgebieden rond de stad zoals het Strausberger und Blumenthaler Wald- und Seengebiet een heerlijke bestemming!

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.08:00 - 20:00
Za. - Zo.10:00 - 14:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Berlijn Treinstation Südkreuz BERX95 General-Pape-Str. 1 12101 Berlin 52.475540, 13.365383 +49-8966060060

Sixt verhuurstation Berlijn Treinstation Südkreuz BERX95

General-Pape-Str. 1
12101 Berlin
 
Telefoon +49-8966060060

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice