Punta Cana

Auto huren Punta Cana – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In de Dominicaanse Republiek kunt u snel en goedkoop een auto huren bij SIXT. U kunt ons onder meer vinden bij de luchthaven op de locatie Carretera Aeropuerto 106, 23000 Punta Cana. Op deze locatie is onze autoverhuur geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 21:00, op zaterdag van 07:00 tot 17:00 uur en op zon- en feestdagen van 07:00 tot 14:00 uur. Onze medewerkers ter plaatse zijn u graag behulpzaam met het maken van de juiste keuze voor een auto die past bij de aard van uw bezoek en uw beschikbare budget. Onze mogelijkheden zijn zeer divers en samen komen we er altijd uit.

ALLE SIXT LOCATIES

Direct de weg op met een goede huurauto

Onze service en dienstverlening zijn zeer groot en wij begrijpen dat u absoluut niet gebaat bent bij veel getreuzel. Wij helpen u vanuit onze goedkope autoverhuur dan ook vrijwel direct op weg met een auto naar keuze die uiterlijk en technisch in perfecte staat is. In ons ruime wagenpark kunt u een keuze maken uit diverse fraaie modellen. Zo hebben wij de beschikking over plezierige handzame stadsauto's. praktische gezinswagens en een serie luxere directiewagens waarmee u goed voor de dag komt tijdens al uw zakelijke bezoeken. Wij verzorgen graag een prijsvergelijking voor goedkope prijzen voor u om u aan te tonen dat onze autoverhuur in Punta Cana echt goedkoop is.

Bekijk meer Bekijk minder
Tegen heldere voorwaarden een auto bespreken bij de autoverhuur in Punta Cana

Tegen heldere voorwaarden een auto bespreken bij de autoverhuur in Punta Cana

U kunt bij ons tegen glasheldere voorwaarden een prima auto huren in Punta Cana. Wij houden niet van onleesbare kleine lettertjes en u krijgt van ons dan ook een huurovereenkomst mee die voor u en ons niets aan duidelijkheid te wensen over laat. Bij ons een auto huren houd in dat u binnen de kortste keren de stad in kunt rijden om te gaan genieten van het bijzonder aangename klimaat en het geweldige natuurschoon zoals u dat overal in de Dominicaanse Republiek aantreft. Wij wensen u een genoeglijk verblijf met geriefelijk vervoer!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties