Autoverhuur
Roskilde Luchthaven
Inklappen
Denemarken // Roskilde // Roskilde Luchthaven
Gegevens wijzigen

Auto huren Roskilde Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Lufthavnsvej 20
  4000 Roskilde DK +45-46754909
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: RKE
Openingstijden
Ma. - Vr.08:00 - 17:00
 
 

Een auto huren bij Roskilde Luchthaven is praktisch en voordelig

Een auto huren bij Sixt autoverhuur is de meest handige manier om van Roskilde Luchthaven (RKE) naar het centrum van de stad te rijden. Er is geen openbaar vervoer vanaf het vliegveld, zodat een huurauto uitstekend van pas komt om de Deense regio Seeland te verkennen. Bij Sixt kunt u goedkoop een auto huren bij Roskilde Luchthaven. U heeft de ruimste keuze als u vóór uw vertrek naar Roskilde al een auto reserveert. U kunt na aankomst op de luchthaven ook gewoon binnenlopen bij onze autoverhuur. Onze klantvriendelijke medewerkers helpen u zo snel mogelijk aan een huurwagen.

Een auto huren met diverse extra's bij Sixt autoverhuur

Onze autoverhuur bij Roskilde Luchthaven is doordeweeks alle dagen geopend. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om tegen een geringe meerprijs uw huurauto buiten de reguliere openingstijden op te halen en in te leveren. U kunt kiezen uit een breed scala aan compacte en luxe auto's en ruime stationwagens. Een busje huren is praktisch als u met een grotere groep reist. Automerken als Toyota, Opel, Renault, Citroën en BMW zijn met verschillende modellen vertegenwoordigd op het autoverhuurstation in Roskilde. Als u navigatie bijboekt, kunt u onbezorgd en doelgericht door de regio Seeland reizen. Verder worden een kinderzitje, extra bestuurder vermelding en bescherming tegen schade en diefstal als extra diensten aangeboden.

Ontdek de Deense regio Seeland met een huurauto

Roskilde Luchthaven ligt op het Oostzee-eiland Seeland, op slechts 6 kilometer ten zuidoosten van de stad en op ruim 40 kilometer ten westen van de Deense hoofdstad Kopenhagen. Met een huurwagen van Sixt heeft u eenvoudig toegang tot de regio en het vasteland. Met een auto huren bij Roskilde Luchthaven bent u zo in de stad, waar u de beroemde kathedraal van Roskilde kunt bewonderen. Deze in het jaar 1280 gebouwde domkerk is architectonisch gezien hét symbool van de stad en staat vermeld op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Een kilometer noordelijker treft u het Vikingschip Museum, een belangrijk museum van prehistorische en middeleeuwse scheepsconstructies en zeevaart. Roskilde is ook vermaard om het jaarlijkse meerdaagse muziekfestival, dat vele bezoekers naar het eiland trekt.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.08:00 - 17:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Roskilde Luchthaven RKE Lufthavnsvej 20 4000 Roskilde 55.590133, 12.129579 +45-46754909

Sixt verhuurstation Roskilde Luchthaven RKE

Lufthavnsvej 20
4000 Roskilde
 
Telefoon +45-46754909

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk. Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Huurauto's en service op deze locatie

  • Auto's & stationwagens
  • Busje

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice