Auto huren in Kopenhagen

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Kopenhagen

Auto huren Kopenhagen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Kopenhagen – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT autoverhuur staat in Kopenhagen met een prima auto voor u klaar. U kunt in de Deense hoofdstad op maar liefst acht locaties terecht. Ons aanbod in Kopenhagen is zeer ruim en elke huurauto is nog bijna nieuw. U kunt een auto huren om de stad te verkennen, maar ook om een ontdekkingstocht te maken over het prachtige eiland Sjaelland waar de stad op ligt. Hiertoe kunt u een navigatiesysteem bijboeken.
Vooraf of ter plaatse reserveren op acht locaties

Vooraf of ter plaatse reserveren op acht locaties

Als specialist in goedkope autoverhuur hebben wij voor u altijd de auto klaarstaan die u nodig heeft. Bij autoverhuur in Kopenhagen kunt u kiezen voor klein en compact, maar ook voor cabrio's, gesloten luxe auto's of SUV's. Bovendien is er een ruime keus uit bestelwagens.Wilt u een auto huren in Kopenhagen en reist u met het vliegtuig, dan ontvangen wij u op Kopenhagen Luchthaven Domest (CPHT02) graag in Terminal 1. Komt u aan op Kopenhagen Luchthaven Internat (CPH), dan bent u van harte welkom in Terminal 3.Voor autoverhuur in Kopenhagen kunt u bij ons ook in het centrum van de stad terecht op Vester Farimagsgade 33. Verder vindt u ons op vestigingen in Kopenhagen Dragor, Kopenhagen Cruise Haven, Hotel Marriot, Hotel Radisson en Sjaelland Delivery Service.Komt u een auto huren, dan maken wij voor u altijd een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Vanzelfsprekend bent u welkom aan onze balie, maar ook online, telefonisch of via het reisbureau is een auto zo voor u gereserveerd.
Een stad met tal van bezienswaardigheden

Een stad met tal van bezienswaardigheden

Kopenhagen is een prachtige stad en ruim opgezet. Net als Amsterdam is Kopenhagen opgebouwd rond haar grachten. Er zijn gezellige terrasjes en prachtige oude gebouwen. Het grachtenstelsel met knusse binnenstad doet in veel opzichten denken aan een stad als Amsterdam. Een bezoek aan de twee paleizen in het noordelijk deel van het centrum is beslist de moeite waard. En ook de Kleine Zeemeermin die over de zee uitkijkt van sprookjesschrijver Hans Christian Andersen, wilt u vast niet missen.
Show more
Handige weetjes voor huren in Kopenhagen
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Kopenhagen?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Kopenhagen dien je tenminste 20 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Kopenhagen.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Kopenhagen?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Kopenhagen. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Kopenhagen
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Kopenhagen?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Kopenhagen?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Kopenhagen?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?