Autoverhuur
Kolind
Inklappen
Denemarken // Kolind
Gegevens wijzigen

Auto huren Kolind – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Aarhus Luchthaven
  Arrival Hall
  8560 Kolind

  Ma. - Vr.08:00 - 24:00
  Za.08:00 - 16:00
  Zo.08:00 - 24:00
  Feestdag08:00 - 24:00
  Op deze locatie huren

 • Aarhus Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Arrival Hall
  8560 Kolind

  Ma. - Vr.08:00 - 24:00
  Za.08:00 - 16:00
  Zo.08:00 - 24:00
  Feestdag08:00 - 24:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens

Een auto huren in Kolind: degelijk en voordelig

Ook in het Deense Kolind kunt u voordelig een auto huren volgens de wereldwijd beproefde formule van Sixt. Onze vriendelijke en goed getrainde medewerkers staan voor u klaar om u snel en efficient op weg te helpen. Dankzij onze dagelijkse prijsvergelijking voor goedkope prijzen bent u ook bij de autoverhuur Kolind honderd procent verzekerd van de beste prijzen in de regio.

De vele voordelen van onze autoverhuur

De autoverhuur in Kolind biedt alle voordelen die u gewend bent van onze goedkope autoverhuur. Zo heeft u de vertrouwde ruime keuze uit modellen in verschillende prijsklassen. U kunt een auto huren met een kinderzitje of een navigatiesysteem. Desgewenst kunt u een extra bestuurder verzekeren en kiezen voor een all-risk verzekering. Echter, u betaalt niet voor opties waar u geen behoefte aan heeft. Zo huurt u altijd voordelig. Welk model en welke opties u ook kiest, onze auto's verkeren altijd in topstaat. Dit komt doordat onze auto's regelmatig gecontroleerd worden en nooit ouder zijn dan een half jaar. U rijdt dus met weinig kilometers op de teller en loopt tijdens uw vakantie of zakentrip niet tegen vervelende verrassingen op.

Ontdek de schitterende omgeving van Jutland

Kolind is een klein plaatsje met rond de 2000 inwoners. Liefhebbers van rustieke en rustige plaatsen kunnen hier hun hart ophalen. Een auto huren in Kolind biedt u ook de ideale gelegenheid om de omgeving te verkennen. Kolind ligt centraal in de landelijke regio Jutland. Wie de recente Deense successeries Borgen en The Killing heeft gezien weet dat stedelingen uit Denemarken deze regio graag in hun vakantie opzoeken om tot rust te komen. Een huurauto is het ideale vervoermiddel om de uitgestrekte landen te ontdekken. De westkust is een bezoek waard om zijn fjorden en wie cultuur wil snuiven kan het schitterende Aarhus bezoeken. Met een auto heeft u alle vrijheid!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice