Autoverhuur
Grenaa
Inklappen
Denemarken // Grenaa
Gegevens wijzigen

Auto huren Grenaa – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Grenaa Stena Line Ferry Term.
  Færgevej 1
  8500 Grenaa

  Ma. - Zo.08:30 - 22:00
  Feestdag08:30 - 22:00
  Op deze locatie huren

 • Grenaa Stena Line Ferry Term.

  Sixt Autoverhuur
  Færgevej 1
  8500 Grenaa

  Ma. - Zo.08:30 - 22:00
  Feestdag08:30 - 22:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens

Een auto huren in Grenaa

Bij de autoverhuur van Sixt in Grenaa is een auto huren zo geregeld. U vindt ons in Grenaa bij de Stena Line Ferry Terminal. Onze balie is bij de Meet & Greet. Kijk op de website voor de openingstijden van de balie. Auto's afhalen of inleveren kan altijd bij de autoverhuur in Grenaa. Onder altijd verstaan we 24/7, dus ook op zon- en feestdagen. Heeft u geen zin of tijd om te wachten, boek dan een auto via een applicatie op uw mobiele telefoon, deze website, uw reisbureau of bel ons. Ontdek dat het huren van een auto niet alleen zo geregeld is, maar ook nog voordelig is. Maak daarom een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Sixt staat voor snelheid en goedkope autoverhuur!

Autoverhuur in Grenaa: een betrouwbare keus

Wie voor autoverhuur in Grenaa kiest, kiest voor betrouwbaarheid. U kiest een auto, wij zorgen dat de auto op het juiste moment voor uw klaar staat. Onze auto's, cabrio's en stationwagens zijn net als de rest van ons wagenpark nooit ouder dan zes maanden. Een verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid zit bij de prijs inbegrepen. Als extra kunt u een all-risk verzekering afsluiten waarvan het risico eventueel te beperken is. Betrouwbaarheid ziet u ook terug in onze uitstekende service en de overige extra's. U kunt ons 24/7 bereiken op de Nederlandse hotline of +31(0)23-5698656. Winterbanden, een dieselmotor, een kinderzitje, een navigatiesysteem en andere extra's kunnen eenvoudig worden bijgeboekt. Vindt u de rit te lang om zelf te rijden, geef dan tegen een geringe vergoeding uw reisgenoot op als extra bestuurder. Wij snappen dat u ook voor wat betreft de extra's op safe wilt spelen, daarom zijn ook onze extra's niet alleen een betrouwbare, maar ook een voordelige keus.

Een auto huren en Jutland ontdekken

Heeft u altijd al de ongerepte natuur van Jutland willen ontdekken? Trek er dan met een huurauto op uit en breng zon, zee, zandstranden, rotsen en vergezichten binnen handbereik. Ervaar de vrijheid van een auto huren in Grenaa en bepaal zelf hoe uw dag eruit ziet! Of misschien wilt u juist helemaal niets plannen en de dag laten komen zoals hij komt. Aan het einde van zo'n spontane dag horen we graag wat er op u afgekomen is: een gezellige picknick, een lange strandwandeling, een bezoek aan Nationaal Park Mols Bjerge, .... . Als u tenminste op tijd terug bent. Wij weten dat dat niet vanzelfsprekend is met een veerpont, een auto en het schitterende Deense eiland Anholt binnen handbereik!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice