Billund

Auto huren Billund – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wie Billund zegt, zegt Legoland! Het Deense pretpark is al jaren een topattractie. De snelste manier om van het vliegveld naar het pretpark te komen, is een auto huren in Billund. Ook voor andere activiteiten, zakelijk of privé, is een auto de ideale oplossing. Onze ruime assortiment heeft voor elke wens een passende auto beschikbaar. Van kleinere modellen en ruime gezinswagens tot representatieve zakelijke auto's, wij hebben het allemaal. Om welke reden u dan ook naar Denemarken reist, een auto huren in Billund is de ideale manier om u ter plekke te verplaatsen.

ALLE SIXT LOCATIES

Snel en goedkoop een auto huren

Dagelijks maken de medewerkers van onze autoverhuur een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Wij willen namelijk niet alleen een goede, maar ook een goedkope autoverhuur zijn. Door alle prijzen in de markt regelmatig te controleren, weten wij zeker dat we de goedkoopste zijn. Ook bij Sixt autoverhuur in Billund kunt u dus gegarandeerd goedkoop een auto huren. Onze balie bevindt zich in de aankomsthal. Als u van tevoren reserveert, zetten wij de auto alvast voor u klaar en kunt u gelijk wegrijden. Daarbij is het mogelijk de auto buiten de openingstijden op te halen of terug te brengen. Bij de autoverhuur Billund bieden wij u optimaal gemak. Onze Engelssprekende medewerkers zijn direct bereikbaar via +45-32-481100. Zij zijn te allen tijde bereid om uw vragen te beantwoorden.

Bekijk meer Bekijk minder
Vrijheid en comfort met een huurauto

Vrijheid en comfort met een huurauto

De fabriek van Lego is gevestigd in Billund. Het wereldwijd bekende bedrijf is de trots van de regio en heeft in economische opzicht veel betekend voor de bevolking. In 1968 opende ook Legoland zijn deuren in het stadje. Sindsdien zijn er over de hele wereld meer parken gebouwd rond de Deense bouwsteentjes, maar voor de bevolking van Billund blijft Legoland Billund het enige echte Legoland. Toch heeft Billund veel meer te bieden dan Legoland alleen. Een auto is de ideale manier om de stad en zijn omgeving te verkennen. De omgeving van Billund, die zelden tot nooit bezocht wordt door toeristen, bestaat uit gemoedelijke landelijke dorpjes met de kenmerkende gekleurde Scandinavische huizen. Tussendoor rijdt u door grasland, akkers en bossen. Met een auto van Sixt kunt u gaan en staan waar u wilt!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties